|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
под купола
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 22.11.10 20:30 |
|
отдавна не беше се случвало книга да ми хареса толкова, добре че втора част излиза скоро!
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
По-подробно?
| |
|
е, де, на стивън кинг, как кое.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
ОК, Стивън Кинг
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 23.11.10 21:51 |
|
Първо беше добре, после се развали. Да се надяваме, че сега се е пооправил, щом казваш.
| |
|
Това е от феновете. Народа си мисли че като е зле ще пише по-хубаво и съответно му пожелава най-лошото, не официално разбира се ама той си знае. Нещо като вуду
Сещам се на края на някаква книга четох отзиви от него самия на разни писма.. Доколкото си спомням беше лееко груб, особено към една фенка която най-много го хвалеше :) Жената му пише че не може без него, а той и казва че това не го интересува.. Такива ми ти работи.
| |
|
С последните книги определено отново навлиза във форма. И Куполът беше много добра и сборника разкази Just after sunset и най- новия сборник с 4 новели- Full Dark No Stars.
| |
|
Ще има продължение? Не бях чул.
| |
|
е как не си чул, не видя ли че свършва по средата на думата. впрочем май тука се издава на две части, иначе книгата си е една.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Ааа, стар издателски трик
[re: zaphod]
|
|
Автор |
Phillip (-; свежъ :-) |
Публикувано | 25.11.10 11:00 |
|
С една пита, два помена да направят.
| |
|
Четох я в оригинал, не съм купувал българското. Това обяснява нещата.
На английски си е една естествено, при това на цена колкото половинката българска.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Sandino на 25.11.10 12:00.</EM></FONT></P>Редактирано от Sandino на 25.11.10 12:02.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|