|
|
|
Тема
|
За форума на клуб "Иван Ефремов"
|
|
| Автор |
HeaндepтaлeцaДжo (фанат от гУрЪтЪ) |
| Публикувано | 07.03.10 18:51 |
|
|
По-скоро за проблеми с регистрацията.
Регистрирах се, поучих писмо "Вашата регистрация е одобрена. Вие имате пълните права на член на Клуб Иван Ефремов. "
Но така и не мога да се логна. Когато опитам, дава че съм онлайн, но ако пробвам да си видя профила, или да напиша нещо ми каза, че не съм се логнал... И така без край.
От друга страна, без да се логна, не мога да напиша там за проблема, нито да видя пощата на някой администратор, за да му пиша... Бе параграф 22.
Та дано тамошните администратори да поглеждат и тук
ПП А, да. Профил "Божо"Редактирано от HeaндepтaлeцaДжo на 07.03.10 18:51.
| |
|
|
|
И аз имах проблеми с регистрацията, но от вчера са отстранени и днес се регистрирах нормално. Опитай пак, трябва да стане!
| |
|
|
|
В смисъл да се регистрирам наново ли?
Защото със сегашния не мога да вляза още.
| |
|
|
|
На мен ми прави впечатление друго - много бавно зарежда. "Тежък" ли е или моят комп е немощен?... Тръгнах да давам отзив - мъкаааа... Отказах се. Не е велика загуба за форума де
| |
|
|
|
Коя ти е предишната регистрация (юзернейм) и кога е правена горе долу? Ще я изтрием и си направи нова.
Метаморфи от всички вселени - обединявайте се!
| |
|
|
|
Божо ми е юзернейм-а, в петък я направих.
| |
|
Тема
|
Re: За форума на клуб "Иван Ефремов"
[re: exPesho]
|
|
| Автор |
Halleck (инжeнер) |
| Публикувано | 08.03.10 13:12 |
|
|
S moq account e absoliutno sashtoto -> halleck
Nothing is as bad as it seems
| |
|
|
|
аз така и не успях да се регна там, каза ми да чакам писмо някво, то не дойде и така. сигурно за това е популярен форума, понеже регистрирането е трудно и който успее вече е автоматично по-висше същество от другите.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Тема
|
Re: За форума на клуб "Иван Ефремов"
[re: Halleck]
|
|
| Автор |
exPesho (някакъв) |
| Публикувано | 08.03.10 20:30 |
|
|
Като гледам май и двамата вече сте налице.
Метаморфи от всички вселени - обединявайте се!
| |
|
|
|
|