Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:22 15.07.25 
Фен клубове
   >> Фантастика
*Кратък преглед

Тема Съновидениенови  
Автор Cив (кръгъл идиот)
Публикувано01.03.02 08:45

Главата ми до възглавницата се доближи.В глъбината потъна бързо тя . Леката приятна музика и безбрежността на снега предопределиха заспиването ми .
Прекалено много сънища вдигнаха завесите си за мен . Преминаха на забавен каданс като тъпи манекенки , върху чиито скелети се клатушкат модни дрешки .
Първият – една гигантска гъба се издига към небето . Всичко е черно-бяло . Имах чувството , че наблюдавам географска карта . Толкова високо бях излетял. Тук беше странното , усещах , че аз съм направил гъбата ... но продължих да галя моя малък хамстер .
Огледах се , бях на крепостна стена . В небето имаше чайки , а до тях три сестри , обезглавени със сълзи излизащи от гърлата им , спореха “ защо сме тук ...”,дали “ вечността изяжда любимите си деца ...” . Какъв сън ...
Не можах да се съвзема и експлозивно дойде и вторият . Времето беше накъсано и усещах убийство във въздуха . Много дъхав аромат – като този на косата ми , когато съм пушил и пил цяла нощ и която целувам сякаш е коса на пичка . Навсякъде беше тъмно като в рог и гледах рогът на изобилието да се лее – малки джуджета излизаха ,изтръгнати сърца , целият ад излезе и запълзя злокобно по тъмното на пода и тогава видях надписа върху него – “ ПРИСМЕХУЛНИКО ПОЖЕЛАЙ МИ КЪСМЕТ “. Докоснах надписа и се появи врата – с рамка златна и на нея пишеше – безидейна суета.
Влязох.Мъгла извираше като в Лондон от 19 век , от парното и железницата . Чух думите: “ Днес сет ще има dj Луци – ще пуска asian fear с малко души отгоре.”Не ми хареса обстановката , играеше ми се билярд и затова отидох до тоалетната . Там шамани изпращаха димни послания и говореха с Краля на Гущерите , докато той получаваше вдъхновение от кръвта на една вещица . В първата кабинка някакъв дебелак се тъпчеше , голямо плюскане падаше , после излезе , отиде на една маса – отпусна се и облекчи душата си , после се чу писък на дете – той го бе родил – дете с ръце от гипс и глина и език от кал . Смачка го без дори да се замисли , с добре оттрениран жест . Втората кабинка . Едно от най-приятните същества , които бях виждал някога бе зверски изнасилвано от две горили , които откъснаха гърдите й ,
свършиха върху нея и си тръгнаха , разтваряйки се във въздуха . Тя си намести гърдите. Слепиха се на секундата. Нямаше й нищо.С черна коса и прекрасни очи . Бебешка кожа и детско лице довършаваха описанието й , преди тя да разтвори крила и да отлети към вълшебната планина на своя свят.
В треата кабинка бях ... аз . С русата си коса и исландска шапка слушах наставленията на зелено човече с антенки как точно да подредя хората във въстановка на автентична римска оргия.Затворих бързо вратата. Котешката люлка на морала ми се разлюля и за да не излети се лиших от зрелището.Затворих очи и ги отворих . Бях в трамвай ! Дефлорирах билета си и се загледах навън през прозореца – деца на летящи метли , нищо особенно.
“ Карти и билети , моля ! “
“ Ето. “
“ Ти бой ли искаш , бе копеле ?! “
“ Не , имам очила. Какво му има на билета ?! “
“ Това не е билет , а дамска превръзка ! Еби се от транвая , преди да съм те ебал аз !”
Ситуацията нормална – всичко преебано, контрольорът ми тегли тежък шут и изхвърчах на десет метра ...

I chose not to choose life, I choose something else. And the reasons? There are no reasons

Тема Re: Съновидениенови [re: Cив]  
Автор cбoГOм, любимA (ще си спомням)
Публикувано01.03.02 11:16

!

за теб дори...

Тема ohoнови [re: cбoГOм, любимA]  
Автор Пивo (комуунист)
Публикувано01.03.02 11:27

Добре дошъл обратно...

Ad astra per aspera

Тема Re: Съновидение [re: Cив]  
Автор Kopo (тъп, но упорит)
Публикувано01.03.02 12:53

Кажи с какво си се друсал, почти съм навит да го пробвам.

TANSTAAFL

Автор sinsky (пришълец)
Публикувано01.03.02 15:49

Сънищата са нещо повече от лично и от тях може много да се разбере за това, което наистина представляваш. Може и същевременно не може, защото трябва да се скъсаш от мислене докато възприемеш напълно всичко... Но там има много истина. Това си е твое, трябва да си го сглобиш. Имаш цял живот пред себе си. Дано ти стигне.

Тема Re: Съновидениенови [re: Kopo]  
Автор Cив (кръгъл идиот)
Публикувано01.03.02 19:20

с нищо не съм се друсал
това беше опит за абсурдно разказче
с какво може и би искал да се друса едно 15-годишно дете като мен , според Теб
не ми е приятно

I chose not to choose life, I choose something else. And the reasons? There are no reasons

Тема Re: Съновидениенови [re: cбoГOм, любимA]  
Автор Cив (кръгъл идиот)
Публикувано01.03.02 19:22

мерси за Многозначителния коментар
и Голямо извинение за правописните елементарни грешки в текстчето

Тема Re: Съновидениенови [re: sinsky]  
Автор Cив (кръгъл идиот)
Публикувано01.03.02 19:24

мда за пример може да послужат картините на Леонардо брилянтно разтълкувани от Фройд ( за справка лешояда и майка му ( З. Фройд Литература Естетика Изкуство изд.св. Климент Охридски :))))

Автор Boby_ (inflated)
Публикувано01.03.02 23:30

Да ти имам и словореда! Човече, пишеш на български все пак (важи и за разказа)!

Adversus solem ne loquitor.

Автор sinsky (пришълец)
Публикувано02.03.02 00:15

Нямах предвид теориите на Фройд (не съм чувал и примерите, които си изброил). Той е писал доста глупости според мен. И макар в тях да има голяма доза истина, те просто нямат отношение към това, което се опитах да кажа. Имам предвид, те имат, но не съвсем, защото всъщност нямат изобщо такова отношение. Тоест ако това е просто "абсурдно разказче" а не истински сънища или нещо подобно, аз засрамено оттеглям изказването си...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.