Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:56 14.07.25 
Фен клубове
   >> Фантастика
*Кратък преглед

Тема Otnosno propadshtite temi !!!  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано05.04.01 01:36

Imam strahotna ideia, struva mi se. Kakvo shte kajete da si napravim edin web sait, kydeto vseki koito nameri neshto interesno shte moje da go uploadva i vsichki syotvetno da mogat da si go svaliat. Pyk moje i tam da zaformim edin forum? A i na men vsi4ki temi mi se izprashtat na e-maila i moga da gi zakacham tam za download. Ochakvam idei i mnenia po vyprosa. I neka , ako niakoi iska da bytne edno ramo s izrabotkata da mi drasne dva reda ta da se razberem.

Тема Dopylnenie za FCCFнови [re: avenger]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано05.04.01 01:39

Velin nali si tyrseshe nov proekt? Kakvo shte kajesh za tozi?

Тема Re: Otnosno propadshtite temi !!!нови [re: avenger]  
Автор Goa (ексц. атрактор)
Публикувано05.04.01 11:31

Идеята е чудесна. Когато навремето обсъждахме идеята да си правим сайт (вярвам, че тая идея не е пропаднала), говорихме и за създаването на форум там. Но наистина може оттук хубавите теми да се качват на някакъв сайт.
Аз съм съвсем бос по техническата част за съжаление, иначе веднага ще помогна...

Ако там горе няма нищо, то това ще е ужасна загуба на пространство... (Сейгън)

Тема За сайта и темитенови [re: Goa]  
Автор BoGa (Романтик)
Публикувано06.04.01 03:45

Мога да помогна технически за зиграждането на сайта - с дизайн и девелопинг. Но да се направи подобен форум - със всичките му възможности на фрее хостинг (никой няма да плати хостинг) е малко трудна задача - така че трябва да се помисли точно какво се очаква от сайта

Тема Re: За сайта и темитенови [re: BoGa]  
Автор sinsky ()
Публикувано06.04.01 12:16

Аз също ще помогна ако е нужно.

Тема Re: За сайта и темитенови [re: sinsky]  
АвторAmber (Нерегистриран)
Публикувано09.04.01 10:07

Пази Боже да се опре дотам...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.