|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Кайли ела ми оправиш бутоните :-)
[re: Boлk]
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 23.02.07 21:37 |
|
И аз така мисля, ма чудно тогава що вият срещу Хана, че годините и били много, а те не са.
Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.
| |
Тема
|
[re: Kaily]
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 23.02.07 21:40 |
|
Бе дреме ми на шмайзера за годините на ханилита -за кво ме банва тая мущурия не мога да разбераПише обиди цинизми и спам -ма това си е нейната версия
| |
Тема
|
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 23.02.07 21:44 |
|
Не са важни толкова годините, важно е човек да се чувства млад. Тогава и външно, и вътрешно се подмладява и обновява и изглежда свеж и сияе.
| |
Тема
|
[re: бeзпътeн]
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 23.02.07 21:51 |
|
Верно си е, ма мен примерно един скандал ногу ме подмладява, Хана може банването да я подмладява, Волка кво, жертва падна в името на свежестта на модератора там, що реве.
То по тая логика утре ще земе тук да реве, че се заяждам с него, а аз просто си се подмладявам.
Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 23.02.07 21:55 |
|
А ти не ревеше ли, че те мързи да пишеш с 2 ника -тя ми е баннала и ай-пи то -знайш ли ква мъка е -па там си имам феновеЗаяждай се колкото искаш-важното е, че аз не го възприемам така -миличка
| |
Тема
|
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 23.02.07 21:55 |
|
Щом е спонтанно и естествено...
| |
Тема
|
[re: бeзпътeн]
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 23.02.07 21:57 |
|
Волунтаризъм на нечиста сила.Ако обаче ханилита е тая която ме сваля на бележки ще я изчукам за награда въпреки, че ще се лиша от част от огромната си енергия
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 23.02.07 22:01 |
|
Успя ли накрая да ти банне ай пи то?
Молодец Хана!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 23.02.07 22:03 |
|
Тя е спец -баннала е ай-пи то на целата фабрика и денем не мога изобщо да пиша.Вечер я прелъгвам с проксита
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 23.02.07 22:10 |
|
Е затва я обичам толкова много.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | >> (покажи всички)
|
|
|