|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Кайли ела ми оправиш бутоните :-)
[re: Boлk]
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 22.02.07 22:56 |
|
я пак, че не разбрах?
Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.
| |
Тема
|
[re: Kaily]
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 22.02.07 23:02 |
|
Аз те рабрах още като смени заглавието -преглед и то не от никой друг ми от мене
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 22.02.07 23:11 |
|
Да разбирам ли, че вече не страдаш от полигамия?
Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 22.02.07 23:14 |
|
НеНо работя по въпроса -чудно ми е от къде се е взела?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 22.02.07 23:17 |
|
Мисълта ми беше като оная при Пипи дългото чорапче, де и казали, че страда от лунички, а тя рекла, че не страда.
-Но, мило момиче, цялото ти лице е обсипано с лунички.
-Да, така е, но аз не страдам от това.
Та преди да почнеш да работиш по въпроса, наясно ли си защо искаш да го направиш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 22.02.07 23:20 |
|
Ми първо щото е енергоемко.Второ щот козата си сака пръч -жените са практични и не всички се занимавт с процесинг
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 22.02.07 23:29 |
|
Това е много относителна работа с енергоемкостта, зарежи ония читанки в хуанизма, това, което отнема енергия от едни, същото дава енергия на други.
А процесингът е измислен от сциентолог, демек от същия, измислил и сциентологията.
Знаеш ли какво значи сциентология според автора и?
Практическа религиозна философия.
Демек фрашкан е с напълно съвсем практически методи за чистене на отрицателни емоции, прилепнали убеждения и нам си още какво.
Е сега в момента примерно ти чистя прилепналото убеждение, че сексът губи напразно енергия и давай сега да отделяме двойно повече такава да се борим с него.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 22.02.07 23:38 |
|
Това е много относителна работа с енергоемкостта, зарежи ония читанки в хуанизма, това, което отнема енергия от едни, същото дава енергия на други.
Не бе миличка-представи си го реално -секс няма нищо лошо ма те не искат само сексДо един момент е гот любовта и то не оная с вдигнатите крака е сила и в следващия момент глупостта и чувството за притежание взимат връх.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaily (не*избе*жна) |
Публикувано | 22.02.07 23:44 |
|
Ми така стоят нещата. Това що те тормози?
Както казва Ошо-нещата са такива, каквито са; ако можеха да бъдат други, щяха да бъдат.
Ко си толкова изнервен от жените, мини на мъже пък.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boлk (магичен) |
Публикувано | 22.02.07 23:50 |
|
Не ме тормози-светка една сигнална лампа щот те не се забиват сами-забивам ги аз и то напълно съзнателно и напълно съзнавам, че не мога да им дам това което те искат
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | >> (покажи всички)
|
|
|