|
Тема
|
Info - Drag YUKON
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 30.03.04 23:05 |
|
Здравейте, в сайта:
намерих снимка и малко инфо за колелото...Но никъде няма повече инфо , нито пък пише каква е цената! Някой има ли наблюдения относно това колело? Като цена и качества, както и откъде може да се закупи
Благодаря предварително.
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
|
Абе, пич, моля те чети по-внимателно!
И аз карам Драг, ама това не е единствената марка на света
Пък и ако ония диванета от БАС случайно прочетат какво си написал ще те опищят...
| |
|
Благодаря все пак. Но все пак Giant си е Giant. Драг са доста евтини байкове, а колкото до мене - може да не се мятам веднага на най-доброто, предполагам, че и това ще ме задоволи сега. Искрено се надявам "тези копелета" да не са единствените, които да го продават.
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
|
...пищя...
I only ride hardtail for the sole purpose of passing people who ride full suspension bikes...
| |
Тема
|
Re: пищя...
[re: C_Mo]
|
|
Автор | BurnOu7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.04.04 09:25 |
|
C_Mo , ако пищиш като хората мога да ти предложа да се включиш към пънк-групата на едни приятели. Ся тъкмо чакам вокала да дойде :)
А ако си много забавен мога да звънна на едно аверче да те сменят с къци. Но сериозно, някой чул ли е нещо за цените?
| |
|
|
|
|