Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:19 15.07.25 
Спорт
   >> Екстремни спортове
*Кратък преглед

Тема Info - Drag YUKONнови  
Автор BurnOu7 (SKA Punk)
Публикувано30.03.04 23:05

Здравейте, в сайта:

намерих снимка и малко инфо за колелото...Но никъде няма повече инфо , нито пък пише каква е цената! Някой има ли наблюдения относно това колело? Като цена и качества, както и откъде може да се закупи

Благодаря предварително.

I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!

Тема Re: Info - Drag YUKON [re: BurnOu7]  
Автор тyчo чyчo (издръжлив)
Публикувано31.03.04 13:52

Абе, пич, моля те чети по-внимателно!
И аз карам Драг, ама това не е единствената марка на света
Пък и ако ония диванета от БАС случайно прочетат какво си написал ще те опищят...

Тема Re: Info - Drag YUKONнови [re: тyчo чyчo]  
Автор BurnOu7 (SKA Punk)
Публикувано31.03.04 21:10

Благодаря все пак. Но все пак Giant си е Giant. Драг са доста евтини байкове, а колкото до мене - може да не се мятам веднага на най-доброто, предполагам, че и това ще ме задоволи сега. Искрено се надявам "тези копелета" да не са единствените, които да го продават.

I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!

Тема пищя...нови [re: тyчo чyчo]  
Автор C_Mo (smooth)
Публикувано03.04.04 09:02

...пищя...

I only ride hardtail for the sole purpose of passing people who ride full suspension bikes...

Тема Re: пищя...нови [re: C_Mo]  
АвторBurnOu7 (Нерегистриран)
Публикувано03.04.04 09:25

C_Mo , ако пищиш като хората мога да ти предложа да се включиш към пънк-групата на едни приятели. Ся тъкмо чакам вокала да дойде :)
А ако си много забавен мога да звънна на едно аверче да те сменят с къци. Но сериозно, някой чул ли е нещо за цените?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.