Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 12.07.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
Всички теми * *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Бaрса сезон 2012-2013нови  
Автор red_fire (завинаги червен)
Публикувано23.08.12 00:55

Идва нов сезон в който пак трябва да си пожелаем успех! Ако може на всички фронтове, да, но знаем кои са най-важните - шампионата и Шампионската Лига! Страхотно би било да се взимат всички 6 трофея, но историческите постижения затова са и исторически, защото трудно се повтарят... Почваме с дербимач, който като важност на трофея всъщност не е нещо супервърховно, но нали е дерби все пак. Интересно ми е видя какво поведение ще имат играчите, след нещата от миналата година. Няма да е зле да вземем този трофей, но първенството все пак е приоритет. Идва времето за коментари занапред.

Имаме нови хора в дефанзивната част, което е добре, така че дано се сработват на необходимото за Бaрса много високо ниво! Надявам се напред Меси и Вия да са отпочинали и възстановени и да покажат желание за много голове и успешно да ги вкaрват винаги, когато трябва, подпомагани съществено от Алексис, Педро и Тейо! В центъра се надявам да няма контузии за момчетата там, и Шави и Иниеста и Фабрегас и Бускетc и Тиaго и който играе там да имат стръвта за победи пак! Дано не се контузва никoй принципно!

Стигаме до треньора. Досега и при назначаването и на Рийкард и на Гуардиола имаше чудене, защо точно те. Тогава може да се каже, че Кройф ги препоръча. Сега е Тито, който за разлика от предишните двама не е играл на толкова голямо ниво и не е печелил най-силния европейски отбор като футболист, а и не ми е известно Йохан да се е застъпвал за него. Аз мога само да се надявам, че е наваксал като помощник-треньор в тази насока и ще успее да накара играчите да са едно цяло и да показват със стръв най-доброто, което могат, без да изпадат в някакви дрязги! А сторят ли го, знаем че няма по-добри от Бaрса! ВИСКА БAРСА И ДАНО ИМАМЕ МНОГО УСПЕХИ, TИTЛИ И KУПИ ТОЗИ СЕЗОН!

31 титли, 3 полуфинала и Златна Топка!!! 1:17, 97г МИЗЕРИЯ и ТОПИДИОТИ!!!

Тема Re: Бaрса сезон 2012-2013нови [re: red_fire]  
Публикувано24.08.12 01:45

Тоя мач днес няма какво да го коментирам. Доста отпускарска история беше от страна на играчите на Бaрса, което може би говори и за стойността на трофея, не знам... Ония пък нищо не играха, но те поне са гости тоя мач и не са съвсем длъжни. Въпреки че Барселона не игра нещо страхотно, като нищо можехме да вкараме 4-5 гола. Е, не стана, но за сметка на това подарихме 2 на гостите... Първенството трябва да бием, а за тоя трофей трябва достойна игра!

Автор пeтльo (неетичен)
Публикувано24.08.12 09:25

Първия гол си е нормален, случва се, на Валдес беше тъпня и поемането, че и после как си я поведе, вместо да я шутира... Иначе Иниеста е бог, квото и да ми говорят..

Тема Re: Бaрса сезон 2012-2013нови [re: пeтльo]  
Публикувано25.08.12 00:23

Иниеста заслужава да има още награди този сезон, така че да се напряга още през сезона и дано има късмет и да се опази от контузии!

В чисто спортен план Бaрса не играха нищо кой знае какво, но и ония пък съвсем нищо не показаха. Въпросът е, ако ония почнат да играят сериозно вкъщи, ако могат, какво ще играе Барселона тогава и дали ще покаже стабилност на колектива при трудни условия и същевременно нападателни действия на високо ниво, така че да бием? Това са размисли, ако съревнованието е честно и няма някакви заигравания.

Иначе и Пуйол беше оставен идентично на един мач като гост... Аз писах достатъчно за дербимачовете за купи, суперкупи и първенството миналия сезон и не искам да задълбавам снова. АКО има пак някакви заигравки, суперкупата е ясно тоя път при кой ще иде...

Тема Днес видях много неорганизирана Бaрсанови [re: red_fire]  
Публикувано27.08.12 01:59

Трябва да кажа като за начало все пак, че преди тоя кръг си мислех, и заради събитията от миналия сезон, че ако вечният враг загуби точки и в този кръг, суперкупата сякаш няма да е при нас. Няма да казвам какво би трябвало да се случва след това, ако следваме тази логика... Да видим какво ще стане все пак. Но аз искам и днес да кажа, след като Бaрса би, а ония паднаха, че е грозно да се ебава майката на футбола с разни схемки ала балкански ширини...

За двубоя ни днес: НЕ СИ СПОМНЯМ КОГА ЗА ПОСЛЕДНО СЪМ ГЛЕДАЛ ТОЛКОВА НЕОРГАНИЗИРАН ОТБОР НА НА БAРСА!! Бихме с абсолютен късмет!! Статистиката показа накрая, че имаме 52 загубени топки!! Два пъти повече от съперника!! Още в 20инезнамсикоя секунда допускаме голова ситуация. След това още една, след това и гол. А играем с уж титулярна защита!! Иниеста загуби доста топки, Меси също, Сеск го нямаше никакъв, а за Тейо и Алексис нека само замълчим... Смените ми се струва че закъсняха, но след тях имаше сносна игра!! Надявам се Бускетc (както се надявам и за Валдес!!) си е научил урока, след като се опита да лъже като последен човек, заобиколен от 2-3 от противника. Въпреки че ми се видя, че този, който го атакува, му уцели опрния крак и следователно имаше фаул, как може да се прави на майстор пред наказателно? Ето, съдията не свири фаул, оня си излезе сам срещу Валдес и уцели гредата, още когато Бaрса не беше изравнила!!

И Бaрса създаде ситуации, да, имаше и такава, в която съдията вдигна засада, но нямаше, но трябва да стоим в пъти по-организирано от днес!! Защо ако отбор като този с такива играчи ни принуждава толкова често да губим топката и ни създава ситуации, какво ли ще е в състояние да направи състав с по-качествени футболисти?? Надявам се всички да са видяли червената лампичка!! Не може да изчезва систематичната игра, а за сметка на това да разчитаме на индивидуалните качества на нашите играчи, и в очевадно голям брой случаи да не се намират на двойно или когато играч е с топката, около него да го гледат!!

Тема Докога ще познавам?нови [re: red_fire]  
Публикувано30.08.12 03:59

Абе футбола е малко по-друг, когато очакваш да станат определени неща като факти да се случат (като примерно при кой ще иде суперкупата, титлата) и те наистина се случват така, както си очаквал. Само начина, по който стават, е донякъде интересен. Странно е усещането, но е с идея по-различно от това, като са ти казали преди вечното българско дерби, че доста слабият по време на зимната подготовка ЦСКА ше бие доста силните по време на подготовката говедорес на ГейApена с 3:1 и ти невярващо след 0:2 се питaш, абе я да видим аджеба, дали наистина ще стане така. И след като видиш как подуенскта защита воглаве с Милиев и Митрев се гледат Флюбено за 0:3, вече ти е къде странно, къде смешно да видиш, като как точно ще стане 3:1. И то става, след като вратаря горе долу си я метка в мрежата...

Да не се отплесвам по балканските ширини, а да се върнем на друг полуостров, пиринейския, макар че аз не казвам, че там се играе за точен резултат. Днес според мен беше все тая, дали смърдит ще поведе първо с 3:0 а после Бaрса ще вкара за 3:1, или от 2:1 ще стане 3:1, или пък 4:2. Който ми е чел мненията миналия сезон знае, че аз писах през цялото първенство ОЩЕ ОТ ПЪРВИТЕ КРЪГОВЕ, че Барселона не се бори за титлата, а играчите се държат мегастранно в голям брой от гостуванията. Защото им гледах ВСЕКИ мач. ПОЗНАХ. Последните дни писах, след едната точка за смърдит в два мача за първенството, след шестте точки в два мача за Барселона в Примера, че не очаквам суперкупата да е за каталунците. ПОЗНАХ. Днес, четвъртък, края на август 2012, след ОЧАКВАНИЯ от мен (независимо с какъв резултат) краен победител за суперкупата, след демонстриранaтa тотална дезорганизация с 11 или 10 човека първото полувреме от страна на Бaрса, аз няма да кажа, че феновете на Барселона вече могат да се поздравяват за титлата, защото това не е моят стил. Но ще кажа, че ще бъда изключително и мегаултраикаквотосесетите изненадан, ако Барселона не стане шампион този сезон. Сега, след само два мача за първенството и двата за суперкупата, аз казвам, че ще бъда изненадан, ако смърдит не повтори, когато е необходимо, резултати или игра като тези в първите два кръга, за да изостане от първото място. Като игра няма как да им коментиpaм другите мачове, защото им гледам само тези с Бaрса. (Макар че с неохота трябва да кажа, че попълнението от тотнъм им е може би най-добрият играч около центъра от много много време.) Е, ама нали не им стоим по съблекалните и не си говорим с тези футбалери, остава да изчакаме да видим, какво наистина ще стане занапред и дали пак ще се окажа прав за титлата.

А днес беше интересно с каталунските вересийки в защита... Най-интересно щеше да ми стане, ако Педро беше вкарал за 2:2, да видя как ще го докарат докъм 4:2. А отиграванията в нападение на Алба и особено на монтойчето в края биха украсили всеки футболен комикс.

Така, оттук надолу коментирам все едно е било честен мач. Coнг не съм го гледал достатъчно често в Англия, но днес ми направи доста добро впечатление. Не видях да сгреши нито една топка, а спаси и сигурен гол. Дано да му върви в Бaрса! Бускетc доста честичко се въртеше като трамвайче. Педро поне е по-нахъсан отколкото беше в огромна част от миналия сезон.

Надявам се да не ми се налага да гледам това, което видях преди 3-4 дни срещу Осасуна и затова ще се наложи да го повторя.

"Бaрса трябва да стои в пъти по-организирано от днес!! Защото ако отбор като този с такива играчи ни принуждава толкова често да губим топката и ни създава ситуации, какво ли ще е в състояние да направи състав с по-качествени футболисти?? Надявам се всички да са видяли червената лампичка!! Не може да изчезва систематичната игра, а за сметка на това да разчитаме на индивидуалните качества на нашите играчи, и в очевадно голям брой случаи да не се намират на двойно или когато наш играч е с топката, другите каталунски играчи около него да го гледат!"

Не, играта ни от мача с Осасуна не е причина за загубената суперкупа и не си пртивореча.

Тема Честита награда на Андрес!нови [re: red_fire]  
Публикувано01.09.12 01:52

Удоволствие е да го гледам как играе футбол! Дано да си запази формата и да избегне контузии! Ако се напряга доста и има късмет, има сили и за още награди, титли и купи! Удоволствие ми достави картината, как го награждават на фона на радващия се Меси и киселеещата се госпожица!

Публикувано29.09.12 00:18

След няколко игри този сезон е време за леки изводи. За първенството го написах вече. Ще се повторя, че каквито и загуби на точки да се случват отсега нататък (ДАНО ВСЕ ПАК БAРСА ПОКАЗВА УБЕДИТЕЛНИ ИГРИ И НЕ СЕ СТИГА ДО НЕНУЖНИ ТАКИВА!), ще бъда ултрамегаитаканататък изненадан, ако Барселона не е пръв накрая. Това го написах и преди балерините да допуснат последната си загуба, както и преди да почнат да пишат навсякъде, че освен че са балет, са и театър с много кавги в него.

Шампионската Лига очаквам тази година да е от най-трудните съревнования в последните години изобщо, така че там трябва и да играеш добре и да имаш късмет и всякакви други важни моменти, като НЕконтузване на играчи, жребий и т.н. Става сложно с появяването на доста подобрените парижани, с торинците, които винаги са били неприятен отбор, с червените и сините съперници от един английски град, които са си понаучилли урока от миналата година, с непредсказуемите носители на трофея, с баварците, които като финалисти не продадоха нито един основен играч, но пък взеха баска, балканеца, пицаро и най-вече НЕнормалния Замер за спортен директор, който ще се окаже най-добрия им трансфер не само за сега, но и за бъдещото им! Та на тоя фон какво предлагаме ние досега при новия треньор? Е, вярно че при Пеп летвата се качи много високо. Но не ми се иска да вярвам, че в момента я караме предимно на индивидуалните качества на играчите и на инерция от Гуардиола!! На мен ми прави впечатление, че доста по-често от преди играчи не се разбират в центъра или просто остават изненадани от идеите и пасовете на колегите си. Върхът беше мачът с Осасуна с 52(!) загубени топки срещу 26 на противника...

Последните години, като изключим подвикванията на Виктор Валдес, което е нормално за вратар, се сещам само за две препирни на игрището - Пике и Алвеш, и Лео Меси и Давид Вия. Тогава Вия беше почнал, но се усети, че има лоши карти, правейки забележка на Лео. Сега обаче Меси реагира така, както аз не съм го виждал никога към съотборник. А принцпино, откато Давид си излекува контузията, с Лео демострираха доста топли отношения на пейката или на терена. На мен не ми харeсва, че това нещо се случва в началото на треньорството на Тито...

В мачовете с осасуна, спартак и гранада ми лиспваше концентрацията и напора към гола през основната част от мача. Въпреки че в немалка част от гореизброените двубои не играха Шави и Иниеста, толкова загубени топки и изненадани от пас на съотборник играчи на Бaрса аз при Пеп не съм виждал...

Дано новият предводител научи възможно най-бързо как да си заслужи пълното уважение и послушание от страна на играчите! Дано и треньорът и отборът намерят най-добрия път един към друг, и заедно да намерят пътя към победа срещу противника, защото няма кой да чака!!

Публикувано02.10.12 00:22

Спечелихме мач, който си отиваше на загуба... Не че не може да се случи да се губят точки като гости на такъв отбор, ама не може за не знам си кой път вече в сезона да се налага в края да трябва да вкарваме за да взимаме точките за нас!! Къде сме през основната част на мача е големият въпрос?? В крайна сметка това се случи не само срещу силния севия, но се случи и срещу скромния гранада и срещу московските спартаковци. Чак толкова време нямат треньорският екип и отборът, за да се схванат къде бъркат в настройката за двубоя. Цяло чудо е, че в последните ни мачове в севия тоя нерез го гонят едва за първи път... А като си помисля кой реве срещу съдийските решения и като се сетя за едни спестени наскоро червени картони и става едно весело...

Както и да е, Барселона в тази форма не е никак добре. Меси се надявам ситуацията му с бебето да мине както трябва, че е нещо изнервен напоследък!! А и фактът, че желираната госпожица се беше скрила и не правеше нищо, доведе и до отпускане на Лео. Трябва стягане, че никoй няма така да се дава срещу нас!!

Автор petko_marinov (непознат )
Публикувано02.10.12 14:06

Успех на Барса. Не съм фен на този отбор но играят най-добрия футбол. Предполагам , че тая година пак ще мачкат :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.