Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:32 06.11.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Велик гол на Мексеснови  
Автор smaragdus ()
Публикувано22.11.12 23:19

Прекрасен гол на Мексес срещу Андерлехт:

Тема Re: Велик гол на Мексеснови [re: smaragdus]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано23.11.12 01:38

Уникален!
Един от най-красивите голове изобщо в историята на Шампионската лига

Но на Златан срещу Англия повече ми хареса. Самата ножица беше по-зрелищна

Тема Re: Велик гол на Мексеснови [re: Diavolo]  
Автор Christianssen ()
Публикувано23.11.12 10:00

Златан отиде към топката и я взе в движение,ама пък в приятелски мач,докато на Мексес беше в сериозен мач,ама беше от близо и бая си я понамести

Автор Christianssen ()
Публикувано23.11.12 10:15

Снощи на Марсилия-Фенербахче пак имаше подобен гол,ама далеч по-невпечатляващ.Нещо взеха да си вярват всички.

Тема Re: Велик гол на Мексеснови [re: Diavolo]  
Автор smaragdus ()
Публикувано23.11.12 22:27

Трудно ми е да определя чия ножица е по-зрелищна, ударът на Златан е от около 3 метра по-далеч, но пък вратата зее празна, а и Ибрахимович отдавна е доказал, че е майстор на атрактивни и незабравими голове. Докато Мексес е защитник, пред/зад него има играчи и на вратата има вратар. Така че поставям двата гола на едно ниво като трудност/красота.

Отвратителните престъпници, които наричат себе си носители/защитници на авторски права, отново са се разбесняли, включително и в Youtube, за гадовете е престъпление да видиш някой гол от отдавна изигран мач, така че нещо днес го има, утре- не. Явно трябва да свалям всичко, което ми харесва, ако искам да го видя отново.

Отдолу ще пусна връзка към един красив за мен гол на Солдадо, макар и не ножичен (съжалявам за лошото качество):

Тема Re: Велик гол на Мексес [re: Christianssen]  
Автор smaragdus ()
Публикувано23.11.12 22:34

За мен дали мачът е приятелски или неприятелски няма никакво значение за красотата. Не бих нарекъл ножица извън наказателното поле от близо. А и такава топка да не си я наместваш трябва да си поне 2.50 метра висок.

Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано24.11.12 14:51

Да, съгласен с размишленията ти от тази гледна точка...
Иначе аз по-скоро имах предвид, но се изказах правилно, че самата ножица при Златан беше по-атрактивна, в смисъл самият ножичен удар, параболата беше по-зрелищна.

Автор TheExorsist (OMNIPRESENT)
Публикувано24.11.12 19:48

Напомня малко за една ножица на Марко срещу ИФК. Този гол е по-добър от този на Златан. Оня само прехвърли вратаря, който беше излезнал напред.

Тема Дам,нови [re: smaragdus]  
Автор alessandron ()
Публикувано25.11.12 12:00

само да играеше и малко в защита, щото специално в тоя мач направи сума груба грешки.

Тема Re: Дам,нови [re: alessandron]  
Автор smaragdus ()
Публикувано25.11.12 19:59

Тази година почти не съм гледал Милан, но чета, че Мексес никак не играел добре. До колкото си спомням и миналата година не беше много силен. Едва ли причината е в годините му- 30 лета за защитник е чудесна възраст, горе-долу на тези години Пуйол започна да ми харесва. Не знам какво става с Филип, в Рома беше сигурен. Когато защитниците около теб са неуверени, предполагам несигурността им се предава и на теб. Миналия сезон Тиаго Силва също ме изуми със серия от безобразия. За слабата защита на Милан няма как да няма вина и Алегри. Винаги съм харесвал Мексес, най-вече защото е сърцат и естествен, (исках го във Валенсия, когато дойде при вас ви завидях), но не се опитвам да го оправдавам. Чудя се дали Барези и Малдини в най-добрите им години щяха да са тъй добри в обкръжението на сегашните играчи, събрани от кол и въже.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.