Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:03 21.05.26 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Палякът Алегринови  
Автор shevchenko (специален)
Публикувано19.09.12 18:03

Такъв комедиен герой отдавна не беше водил топ клуб в Европа. След като снощи на пресконференцията обясни, че нулевото равенство с евроидиотите от Андерлехт било крачка напред, то днес предвид спекулациите за бъдещо негово уволнение се е дървил, че ако го изгонят щял да бъде треньорът спечелил най-много точки през последните два сезона в Италия. Спекулира се че мачът с Удинезе ще е последния му шанс да остане начело на отбора. Ако не го уволнят не виждам как ще минем групата ни в ШЛ...

Тема Re: Палякът Алегринови [re: shevchenko]  
Автор Maldini (фенка)
Публикувано19.09.12 21:25

Снощи като видях какви смени направи и ми стана лошо. И то при условие, че беше пуснал палячовците Бонера, Антонини и Фламини титуляри. Жал ми е за Де Шильо - личи си, че момчето е много талантливо, ама с такива партньори в защита хич не му е леко. Не мога да разбера защо Ачерби не игра снощи - да не би и него да е контузил. А защо всички халфове предължават да се мислят за Кака' и да стрелят от извън наказателното ми е непонятно. На тях работата им е да подават, а не да се правят на герои.
Дори и безумния му стартов състав + смени не могат да се сравнят с най-големия му проблем. Играчите не го уважават и си правят каквото искат на терена. Ние не сме отбор в момента. Не искам дори манталитет на победители (млади са и току що са дошли в отбора), просто искам играчите ни да си имат малко повече доверие на терена.
И по възможност Фламини да топли скамейката ПЕРМАНЕНТНО заедно с Бонера.

Тема Re: Палякът Алегри [re: shevchenko]  
Автор alessandron ()
Публикувано20.09.12 00:35

То па като го уволнят все едно ще цъфнем ... Като си продаваме най-добрите играчи, друго не можем да очакваме.

Автор Less Than Xero (<0)
Публикувано20.09.12 11:09

За Бенитес се говори нещо... не знам доколко да се вярва... кво ше кажете вие, миланистите за една такава врътка?

_____

Better to be hated for who you are than loved for who you are not.

Тема Re: Палякът Алегринови [re: Less Than Xero]  
Автор alessandron ()
Публикувано20.09.12 11:23

Ше кажа по-добре директно да закриват отбора.

Тема Re: Палякът Алегринови [re: alessandron]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано20.09.12 11:58

Абсолютно си прав! Алегри е посредствен, но не е само той виновен. С тия дървари, които ви останаха, толкоз! Снощи като гледах Ювентус, мисля, че титлата в Италия е свирена и борбата ще е за зона ШЛ, Уефа и изпадащите..

Тема Re: Палякът Алегринови [re: alessandron]  
Автор TheExorsist (OMNIPRESENT)
Публикувано20.09.12 13:37

Що бе, Бенитес не е лош треньор, кво?!

Тема Re: Палякът Алегринови [re: Less Than Xero]  
Публикувано20.09.12 16:41

Бенитес би бил един от най-неадекватните избори.
Аз бих се пробвал да доведа Диего Симеоне (въпреки, че кой знае дали той би искал...), Хосеп Гуардиола или да заложа на някой, който до сега не е бил треньор, примерно Инзаги...

Тема Re: Палякът Алегринови [re: sky76]  
Публикувано20.09.12 16:45

Алегри не е виновен, че тази година няма да сме шампиони, но за това че не можем да вкараме гол на Сампдория (новаци тази година в Серия А), Аталанта и Андерлехт на Сан Сиро има основна заслуга.
Може би се опитва да бие рекорда на Карлето, който единия сезон записа първата си домакинска победа през януари ?!

Ювентус в момента наистина изглежда доста впечатляващо (за моментните стандарти на Серия А), но аз не бих отписал Наполи от борбата за титлата. Интер и Рома също може да намерят себе си по някое време, но според мен ще е прекалено късно и ще се борят за третото място.

Редактирано от shevchenko на 20.09.12 16:45.

Автор Less Than Xero (<0)
Публикувано20.09.12 17:37

Мисля си, че в сегашното ви положение не е нужен някакъв кой знае какъв специалист, по-скоро някой с топки. Така че от тримата от тебе изброени Гуардиола отпада. За Бенитес изобщо да не говорим.

Сега ако можехте да си придърпате обратно Фатих Терим примерно...

_____

Better to be hated for who you are than loved for who you are not.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.