Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:22 10.11.24 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема * МАНИЯ *нови  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано02.09.12 13:17

кулотвата игра Мания отново ще я има.
за все още неразбралите -

1 кръг ще е идващия петък - световните квалификации

Отделно ще има и игра менижър посветена на Шампионската лига само.

Преориентирайте се към тези форуми, защото идеята е в близко бъдеще всичките спортни клубове да се пренесем там...

Тема Re: * МАНИЯ *нови [re: Diavolo]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано02.09.12 14:10

Ще се преориентираме, ама още ми е трудно да свикна и забравям да влизам там. Кофти навик, ама сме пристрастени към тоя Дир.

Тема Re: * МАНИЯ *нови [re: Vendome]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано02.09.12 14:40

Виж ся, към теб и към всички дирникозависи (в това число слагам и себе си) - лекарство срещу тази болест има.

Вкарваш няколко питиета (кой квото пие Уиски, Ракия, Узо, Водка), няколко бири - абе както казва Тюлена - колкото там ти е мярката + още 200 грама отгоре

Влизаш в дира - пускаш една тема Дур за Кира и тва е. Ако не сработи - пращаш лична бележка до кирливия и той ще се погрижи да нямаш достъп

Тема Ще ми е интересно да видянови [re: Diavolo]  
Автор alessandron ()
Публикувано02.09.12 16:55

дали ще пренесеш целия клуб "Тенис" на новото място. Честно казано аз против структурата на Дир-а нямам нищо, обикновените форуми, какъвто е новият, са ми по-смотани и по-трудно се следи кой на кого говори. Нямам против ПМЛ да е на ново място и да се съхраняват архиви и т.н., но цялостното изоставяне на Дир-а в полза на новия форум няма да стане бързо и може и никога да не стане.

Тема Re: Ще ми е интересно да видянови [re: alessandron]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано02.09.12 20:36

Дали ще се изнесе от дира към новият форум или към форума на Пинг понг или към някакъв трети форум - процеса е неизбежен.

Структурата на дира е супер и на мен пхп форумите са ми отврат - ама тва е реалноста. То и сураттефтера е супер зле от към фейс, скайпа е ултра бъгав ама както виждаш сам всичко живо е там.

Тема Re: Ще ми е интересно да видянови [re: бaй Moмчил Beлиkи]  
Автор alessandron ()
Публикувано02.09.12 20:38

Бе аз не споря, че хората принципно са стадо. Но е факт, че тая структура (на Дира) е структурата, която на мен най-много ми е харесвала. А дано в бъдеще успеем да направим нещо такова и с новия форум

Тема Re: Ще ми е интересно да видянови [re: alessandron]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано02.09.12 20:58

абсолютно, структурата на ДИР форума е 100 пъти по готина и раздвижена, дригия тип форуми са много по тромави и едва ли могат да станат яки дикусии и чатове, както тук. Виж за игрите няма значение

Тема Re: * МАНИЯ *нови [re: бaй Moмчил Beлиkи]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано02.09.12 21:16

Ясно, ама всичко си иска време.

Тема Re: Ще ми е интересно да видянови [re: Balleta]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано02.09.12 21:24

Аз също не бихе се преместил, но ако всички отидат там.....
Вярно е, че Киро прекалява на моменти, но като цяло мисля, че този форум на мен ми допада повече!!

Тема Re: Ще ми е интересно да видянови [re: sky76]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано02.09.12 21:27

кво е направил Киро в ЕФУ, Тенис, Футбол, Зимните ??? Погаври се малко с чорбарите в Чорбалъ, кво толкова

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.