|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
* МАНИЯ *
|
|
Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
Публикувано | 02.09.12 13:17 |
|
кулотвата игра Мания отново ще я има.
за все още неразбралите -
1 кръг ще е идващия петък - световните квалификации
Отделно ще има и игра менижър посветена на Шампионската лига само.
Преориентирайте се към тези форуми, защото идеята е в близко бъдеще всичките спортни клубове да се пренесем там...
| |
|
Ще се преориентираме, ама още ми е трудно да свикна и забравям да влизам там. Кофти навик, ама сме пристрастени към тоя Дир.
| |
|
Виж ся, към теб и към всички дирникозависи (в това число слагам и себе си) - лекарство срещу тази болест има.
Вкарваш няколко питиета (кой квото пие Уиски, Ракия, Узо, Водка), няколко бири - абе както казва Тюлена - колкото там ти е мярката + още 200 грама отгоре
Влизаш в дира - пускаш една тема Дур за Кира и тва е. Ако не сработи - пращаш лична бележка до кирливия и той ще се погрижи да нямаш достъп
| |
|
дали ще пренесеш целия клуб "Тенис" на новото място. Честно казано аз против структурата на Дир-а нямам нищо, обикновените форуми, какъвто е новият, са ми по-смотани и по-трудно се следи кой на кого говори. Нямам против ПМЛ да е на ново място и да се съхраняват архиви и т.н., но цялостното изоставяне на Дир-а в полза на новия форум няма да стане бързо и може и никога да не стане.
| |
|
Дали ще се изнесе от дира към новият форум или към форума на Пинг понг или към някакъв трети форум - процеса е неизбежен.
Структурата на дира е супер и на мен пхп форумите са ми отврат - ама тва е реалноста. То и сураттефтера е супер зле от към фейс, скайпа е ултра бъгав ама както виждаш сам всичко живо е там.
| |
|
Бе аз не споря, че хората принципно са стадо. Но е факт, че тая структура (на Дира) е структурата, която на мен най-много ми е харесвала. А дано в бъдеще успеем да направим нещо такова и с новия форум
| |
|
абсолютно, структурата на ДИР форума е 100 пъти по готина и раздвижена, дригия тип форуми са много по тромави и едва ли могат да станат яки дикусии и чатове, както тук. Виж за игрите няма значение
| |
|
Ясно, ама всичко си иска време.
| |
Тема
|
Re: Ще ми е интересно да видя
[re: Balleta]
|
|
Автор |
sky76 (On The Ball) |
Публикувано | 02.09.12 21:24 |
|
Аз също не бихе се преместил, но ако всички отидат там.....
Вярно е, че Киро прекалява на моменти, но като цяло мисля, че този форум на мен ми допада повече!!
| |
Тема
|
Re: Ще ми е интересно да видя
[re: sky76]
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 02.09.12 21:27 |
|
кво е направил Киро в ЕФУ, Тенис, Футбол, Зимните ??? Погаври се малко с чорбарите в Чорбалъ, кво толкова
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|