|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Пацини и Касано
|
|
Автор |
Maldini (фенка) |
Публикувано | 21.08.12 09:52 |
|
Май взимаме Пацини за Касано + 7 милиона евро. Нещо не виждам какво корено ще се промени в атаката ни с тая смяна. Пацини, Пато и Робиньо общо имат 22 гола презминалия сезон, Златан за сравнение имаш 27 САМ!
Явно Касано много е мрънкал, че му се заминава, ама тия 7 милиона дето ги даваме отгоре не ги вдявам. Уж се чудим от къде да намерим пари за Кака'. Хубавото е, че след сезона си в Интер няма да има сериозни претенции за заплата според мен.
Пацини беше приятен футболист като по-млад, ама не му се е случвало да носи тим на гърба си. Робиньо и Пато също не са кой знае какви лидери в атака - имам много лошо предчувствие за тоя сезон.
От друга страна МанЮ показаха снощи, че и наличието на много нападатели не е гаранция за успех.
| |
Тема
|
Re: Пацини и Касано
[re: Maldini]
|
|
Автор |
Pyиз (любител) |
Публикувано | 21.08.12 12:57 |
|
Не се притеснявай.
Бъдещето ще покаже.
Много точно отбеляза за МЮ /и това е принципно положение! /
В отговор на:
От друга страна МанЮ показаха снощи, че и наличието на много нападатели не е гаранция за успех.
| |
|
Морати е малоумник. Взима играч, който след изкарания инсулт вече няма да бъде същият, освен това има взривоопасен характер.
Редактирано от Vendome на 21.08.12 21:35.
| |
|
Няма да тръгна да се оплаквам, обикновено като си разменяме играчи все ние сме на плюс. Колко трябва да си зле, че да дадеш Кларънс за Франческо Коко. А иначе Пацини имаше доста потенциал като играеше зад нападателите на 19-20, ама нещо си остана въпросителна после. Надявам се най-после да покаже на какво е способен при нас.
Интересното е, че си го бях заплюла да го вземем още 2003, ама ние все чакаме футболистите да наближат 30те, за да ги вземем.
Сега, ако имаше как и да вземем Вайналдум от ПСВ, хич нямаше да се оплаквам от трансферите това лято, ама за него в Милано едва ли са чували.
| |
|
Както и да го гледам този път ние сме печелившите от сделката.Пацини беше отчайващ през последния сезон,а в момента имаме нужда точно от човек като Касано.Като прибавим и това че ни дадоха и някое друго милионче което да инвестираме в още един играч нещата изглеждат още по-добре.
п.п Тази вечер се очаква да бъде обявен и трансфера на Гаргано при нас.
INTER PER SEMPRE
| |
|
Аха, ама ние освен Пацини си имаме и Монтоливо. А те двамата са като дупе и гащи - познават се от деца. Нещо мисля, че няма да им е много сложно да се намират на терена.
| |
|
Да видим Касано дали/кога ще го направи ...
| |
|
Пацини както е тръгнал до края на месеца ще вкара повече голове за нас отколкото за Интер за година и половина. Само съжалявам, че още предния мач не почнахме с него.
Има нещо налудничаво в погледа на това момче като при Пипо Индзаги. Много се надявам да ни радва като него и занапред.
| |
|
Дано, но това не променя факта, че Милан в момента е средняшки отбор. Нямаме нито едно голямо име - само некви недоказани младоци плюс една-две пенсии като Амброзини, който и днес беше титуляр.
| |
|
Честно казано като гледам какви безумни суми се дават за футболистите, които са "модерни" в момента, почвам да не съжалявам, че правим отбор от млади момчета. Тия пари дето се дадоха за такива като Керъл, Торез и Бензема последните три години, никой не може да ме убеди, че имат връзка с реалността. По-добре да строим настрана от така наречените големи имена докато балона се спука.
И честно - как след като току що бихме с 1:3 и гол с петичка може да си толкова черноглед? Вярно, в доста голям период от мача не се получаваха нещата, ама имаме потенциал, само трябва да се напаснат момчетата. А и да обясним на каталунчето, че при нас няма нужда да тича толкова много перпендикулярно на терена.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|