|
|
|
Тема
|
Аууу... верно бе, Спърс го поеха жестоко
|
|
| Автор |
Takeshi (ентусиаст) |
| Публикувано | 20.05.12 01:23 |
|
|
Челси директно се класира, Тотнъм духа супата... Пуул играят ли за ЛЕ в такъв случай?
| |
|
|
|
Абе какъв Тотнъм какъв Арсенал - колко купи има Челси последните 5-6 години и колко тия два отбора ОБЩО? На всички нива. Кралете на Лондон са само едни, нормално е Тотнъм да не играе в ШЛ нищо,че са ми симпатичен отбор от средата на таблицата!
| |
|
Тема
|
Re: Аууу... верно бе, Спърс го поеха жестоко
[re: Takeshi]
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 22.05.12 02:24 |
|
|
Класират се за третия квалификационен кръг на Лига Европа.
Клаисрат се още и Тотнъм и Нюкясъл
| |
|
Тема
|
Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!
[re: Takeshi]
|
|
| Автор |
Meйджъp (грингос) |
| Публикувано | 22.05.12 02:38 |
|
|
УЕФА - КУРВИ!!!
Преди години свалиха гащите до глезените заради Ливърпул, изсирайки се върху собствените си писани правила, а после си замазаха миризливото лайно, като сътвориха това безумно правило, което сега ограбва Тотнъм по най-долния начин.
А нещата са толкова прости - или шампионът го духа за следващото издание на турнира, ако не си е спечелил правото на участие по каналния ред (както е възприето за европейски, световни, олимпийски и каквито се сетите още състезания), или получава уайлд кард квота. Ама не, нали Уефата са същите наакани перуки, решиха въпроса типично по перукански. Кур за тех!
| |
|
Тема
|
[re: Meйджъp]
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 22.05.12 02:40 |
|
|
и мен много ме е яд за Тотнъм, имат страхотно отборче... :(
| |
|
Тема
|
[re: Diavolo]
|
|
| Автор |
Meйджъp (грингос) |
| Публикувано | 22.05.12 02:48 |
|
|
Мен ме боли патката за Тотнъм - всеки друг отбор можеше да е на тяхно място. За принципа ме е яд най-вече.
Иначе щеше да е голяма ирония на съдбата, ако Ливърпул бяха закачили 4-тото място с някаква уникална финална серия и накрая "кур ШЛ" :D
| |
|
Тема
|
[re: Diavolo]
|
|
| Автор |
Suprs (пристрастен) |
| Публикувано | 22.05.12 10:45 |
|
|
Абе истината е, че ние сме си виновни по принцип. Първо изгубихме 10 точки преднина по най-смешния начин, а накрая понеже и арсенал тая година са същите малоумници, ни се отвори нов шанс да си върнем третото място, ама не можахме да бием Вила, дето в последните месеци всички ги газеха.
Иначе към причините за победата на Челси освен това дето съдбата имаше да им връща можеш да прибавиш и традиционния късмет на Тотнъм. Ако примерно Нюкасъл беше завършил четвърти не съм сигурен, че подаръците на съдбата щяха да са им достатъчни на Челси срещу толкова по-силно играещия Байерн. Както между другото през 2006 г. ако арсенал не ни бяха изпреварили в последния кръг след лазанягейт, най-вероятно щяха да си бият Барса на финала и да ни прецакат - така че сами са си виновни, че не спечелиха ШЛ тогава :)
| |
|
Тема
|
[re: Suprs]
|
|
| Автор |
Glamdring (врагоубиец) |
| Публикувано | 22.05.12 19:02 |
|
|
Пристрастения, оправи си никчето
| |
|
|
|
Уайлд картата на пръв поглед е по-логично от колкото да се преебава друг отбор дето си е заслужил класиране ама нема как да излезе бройката - тоест винаги некой ше го духа!
| |
|
|
|
|