Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:43 13.11.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Тема Аууу... верно бе, Спърс го поеха жестоконови  
Автор Takeshi (ентусиаст)
Публикувано20.05.12 01:23

Челси директно се класира, Тотнъм духа супата... Пуул играят ли за ЛЕ в такъв случай?

Тема Re: Аууу... верно бе, Спърс го поеха жестоконови [re: Takeshi]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано20.05.12 01:27

Абе какъв Тотнъм какъв Арсенал - колко купи има Челси последните 5-6 години и колко тия два отбора ОБЩО? На всички нива. Кралете на Лондон са само едни, нормално е Тотнъм да не играе в ШЛ нищо,че са ми симпатичен отбор от средата на таблицата!

Тема Re: Аууу... верно бе, Спърс го поеха жестоконови [re: Takeshi]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано22.05.12 02:24

Класират се за третия квалификационен кръг на Лига Европа.
Клаисрат се още и Тотнъм и Нюкясъл

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!нови [re: Takeshi]  
Автор Meйджъp (грингос)
Публикувано22.05.12 02:38

УЕФА - КУРВИ!!!

Преди години свалиха гащите до глезените заради Ливърпул, изсирайки се върху собствените си писани правила, а после си замазаха миризливото лайно, като сътвориха това безумно правило, което сега ограбва Тотнъм по най-долния начин.

А нещата са толкова прости - или шампионът го духа за следващото издание на турнира, ако не си е спечелил правото на участие по каналния ред (както е възприето за европейски, световни, олимпийски и каквито се сетите още състезания), или получава уайлд кард квота. Ама не, нали Уефата са същите наакани перуки, решиха въпроса типично по перукански. Кур за тех!

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!нови [re: Meйджъp]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано22.05.12 02:40

и мен много ме е яд за Тотнъм, имат страхотно отборче... :(

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!! [re: Diavolo]  
Автор Meйджъp (грингос)
Публикувано22.05.12 02:48

Мен ме боли патката за Тотнъм - всеки друг отбор можеше да е на тяхно място. За принципа ме е яд най-вече.

Иначе щеше да е голяма ирония на съдбата, ако Ливърпул бяха закачили 4-тото място с някаква уникална финална серия и накрая "кур ШЛ" :D

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!нови [re: Diavolo]  
Автор Suprs (пристрастен)
Публикувано22.05.12 10:45

Абе истината е, че ние сме си виновни по принцип. Първо изгубихме 10 точки преднина по най-смешния начин, а накрая понеже и арсенал тая година са същите малоумници, ни се отвори нов шанс да си върнем третото място, ама не можахме да бием Вила, дето в последните месеци всички ги газеха.

Иначе към причините за победата на Челси освен това дето съдбата имаше да им връща можеш да прибавиш и традиционния късмет на Тотнъм. Ако примерно Нюкасъл беше завършил четвърти не съм сигурен, че подаръците на съдбата щяха да са им достатъчни на Челси срещу толкова по-силно играещия Байерн. Както между другото през 2006 г. ако арсенал не ни бяха изпреварили в последния кръг след лазанягейт, най-вероятно щяха да си бият Барса на финала и да ни прецакат - така че сами са си виновни, че не спечелиха ШЛ тогава :)

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!нови [re: Suprs]  
Автор Glamdring (врагоубиец)
Публикувано22.05.12 19:02

Пристрастения, оправи си никчето

Тема Re: Тотални МАЛОУМНИЦИ!!!нови [re: Meйджъp]  
Автор Joaquin Archivaldo Guzman (БИГОРЕКСИК)
Публикувано22.05.12 19:24

Уайлд картата на пръв поглед е по-логично от колкото да се преебава друг отбор дето си е заслужил класиране ама нема как да излезе бройката - тоест винаги некой ше го духа!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.