|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
MILITO MILITO MILITO MAICON
|
|
| Автор |
radiinter (нерадзуро) |
| Публикувано | 07.05.12 02:00 |
|
|
Прекалено разбит съм от емоции за да пиша нещо конкретно за мача.
Искам да кажа само едно:МОРАТИ,ОСТАВИ СТРАМАЧОНИ ДА РАБОТИ.
Тоя пич е с една година по-малък от Капитана но откакто пое нещата ние сме друг отбор.
Иначе дербито на Мадонината за пореден път сложи в джоба всички останали "дербита" в Европа.Емоции,голове,скандални моменти,качествен футбол,голям залог,невероятни тифози - всичко както си му е реда за този мач.
INTER PER SEMPRE
| |
|
Тема
|
Re: MILITO MILITO MILITO MAICON
[re: radiinter]
|
|
| Автор |
Maldini (фенка) |
| Публикувано | 07.05.12 02:04 |
|
|
Какво да коментирам - за всичко сме на едно мнение май. Страшен мач, жалко че паднахме.
Ел Класико и 20 пъти на сезон да играят не могат и на малкия път да стъпят на Дерби делла Мадонина откъм качество.
Дано сега се постегнем и разберем какъв е проблема в Милан Лаб.
| |
|
|
|
Било е жестоко. Знаех, че Милан няма да бият, но сте ги ебали яко. КУР титла Милан!
| |
|
|
|
Милион години Ливърпул без титла.
| |
|
|
|
Честито, Ради, напълно заслужен успех в един спиращ дъха мач.
| |
|
|
|
Честито... и нека малкия се окаже интериският Виаш Боаш...
Относно дербито- така е, като атмосфера бие Класикото няколко пъти и то заради тифозите. Аз по застреляна публика от тази на Бернабеу и Камп Ноу не съм гледал. Дори мързеливците от Стамфорд Бридж правеха по хубав климат за игра... а какви агитки има в Испания... на Местая, Катедралата, на Калдерон, двете севилски агитки, съседите каталунци...
Милито е голем дзвер... жалко че разни некадърници смачкаха инерцията и енергията на този ВЕЛИКАН!
| |
|
Тема
|
[re: Maldini]
|
|
| Автор |
Suprs (пристрастен) |
| Публикувано | 07.05.12 11:21 |
|
|
Не съм гледал мача, ама малко прекалявате с тия обобщения за качеството. Явно е бил хубав сега, ама гледах предишното дерби и беше супер селски и дървен мач, много ниско качество. Така че не виждам защо факта, че сега сте направили хубав мач, води до заклчюението, че Ел Класико и 20 пъти на сезон да играят не могат и на малкия път да стъпят на Дерби делла Мадонина откъм качество
| |
|
Тема
|
[re: Suprs]
|
|
| Автор |
Maldini (фенка) |
| Публикувано | 07.05.12 11:52 |
|
|
Говорих за точно този мач снощи, а не по принцип. Беше в пъти над Ел Класико бозата, която гледах напоследък. Няма как да го разбереш това като не си гледал мача, но то е навик на заслепените от Bling Bling Класико да си мислят, че това е чудо невиждано и само Меси и Роналдо знаят как да играят футбол.
| |
|
Тема
|
[re: Maldini]
|
|
| Автор |
Suprs (пристрастен) |
| Публикувано | 07.05.12 12:25 |
|
|
Помислих, че за по принцип говориш, ако е само за снощния мач ок, за него няма какво да кажа без да съм го гледал, може и така да е. Иначе не ме пиши при заслепените мен, от 20-те класикота имаше и много качествени и интересни, имаше и много скучни, няма спор.
| |
|
Тема
|
[re: radiinter]
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 08.05.12 06:32 |
|
|
Ами в заключение дано успеете да се класирате за шампионската лига, защото ще е добре за италианския футбол. Лацио/Удинезе и Наполи нищо няма да направят. Трябва трите гранда да играят в лигата, за да се противопоставим по някакъв начин на многото пари в Англия и Испания
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|