|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
НАСРЕД ЛОНДОН.
| |
|
сори, ама на това се вика екстра катеначо... не ме кефят Барса, ма това да играят в 25 метра от вратата на Чех... все някога ще им върже, ако не сега, то на Камп Ноу!
| |
|
Барселона като им се затвориш и се насират. Гетафе ги биха по същия начин - всеки път едно и също - греди, избивания от голлинията, нереални пропуски. Ако това е начина да бъдат спряни нямам против бате.
| |
Тема
|
Re: ВЕЛИК ЧЕЛСИ ИЗНАСИЛВА КАТАЛУНСКИ ДЖУДЖЕТА
[re: TCNQ]
|
|
Автор |
pirx (crazy diamond) |
Публикувано | 18.04.12 23:47 |
|
на Ноу камп ще им върже ка требе и съдията ще помогне, но ако Дрогба си вкара дежурния гол (а дано) ще е голем цирк працилона-уефалона да отпадне
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
| |
|
А на мен просто ми се гледа футбол, нито ме е еня за спирания, нито тактики, нито нищо. А тази вечер Челски просто убиха спорта.
| |
|
Голямо изнасилване беше.Направиха 3-4 контри и минаха също толкова пъти центъра.Ама Барса много еднообразни ми стават с тия безкрайни пасове и чудене как да влязат с топката във вратата.
| |
|
Да, Барцилона и мене много ме дразнят с тия хиляди пасове ама като са изпуснали Тони Калво навремето сега нема кой да им вкарва от 30 метра!
Редактирано от Joaquin Archivaldo Guzman на 19.04.12 10:49.
| |
|
На големия терен на Кампа колко сини трябва да им отзад - 8, 9, 10....? Едно е да играеш на малко стадионче, друго е да излезеш на колосалния Камп
Ще бъде отново грозна гледка Челски, но този път едва ли ще надминат по катеначо Интер
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
| |
Тема
|
Re: ВЕЛИК ЧЕЛСИ ИЗНАСИЛВА КАТАЛУНСКИ ДЖУДЖЕТА
[re: tonzosjustice]
|
|
Автор |
SUBXERO (negative) |
Публикувано | 19.04.12 11:43 |
|
Колосалният терен на Камп Ноу е с цели 2 метра по-дълъг и 1 метър по-широк от малкото лондонско стадионче. Чак аз настръхвам, кво остава за отбраната на Челси.
_____
Better to be hated for who you are than loved for who you are not.
| |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|