|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Милан - Интер
|
|
| Автор |
alessandron () |
| Публикувано | 15.01.12 22:43 |
|
|
Дотук мач без превъзходство на някой от двата отбора, но за Интер бяха по-чистите положения. От стрийма, който гледах, мисля несправедливо отменен гол на Тиаго Мота в 5-тата минута - центриране на Майкон от фаул, Милито и Пацини останаха в изкуствената засада на защитата на Милан, но Мота се измъкна и вкара с глава. Вярно, че центрирането беше такова, че всеки от тримата можеше да го засече, ама нали вече трябвало да се чака да се видело кой играе с топката и тогава да се преценява ...
Иначе Интер имаха и друг голям пропуск - Алварез овладя центиране отляво и от пет-шест метра стреля слабо в Абиати. Милан пък в самия край на полувремето удариха греда след като Пато върнах хубаво на Ван Бомел на дъгата, но той малко повече вдигна удара. От рикошета в горната греда Емануелсон хвана на воле топката, много трудно изпълнение, и я насочи в долния десен ъгъл на вратата, но Сезар изби.
Интересно решение на Алегри е да игра е с Емануелсон, но като го няма Акуилани явно е решил да не пуска Зеедорф титуляр, защото щяхме да станем много позиционни. Пато, Ибрахимович и Боатенг се движат много, обаче все при последния пас нещо се обърква, а и Лусио и Самуел се справят дотук, но чудно как са без картони.
От Интер Майкон играе доста силно, Пацини и Милито също се движат бая, обаче без особен резултат - по-опасен е Алварес, както и Мота. Като цяло Интер дебнат на контра обаче, докато Милан гледат повече да държат топката. Да видим второто ...
| |
|
|
|
Гледам го по една от алджазирите няколко повторения даваха според мен е засада.
Айде да видим второто сега.
| |
|
|
|
е идиот ... Ше се окаже, че твърде оптимистично съм гледал на него ...
| |
|
|
|
Ми аз не можах да видя на тоя размазан стрийм добре ...
| |
|
|
|
Аааа да и щях да напиша за грешката на Абате.
Да видим Милан ще вкарат ама Боатенг трябва да извади някоя фантазия от джоба..
Някакво инфо да имаш за Катаня Рома ще доиграват ли?
| |
|
|
|
Еми не, де да ги знам кога ше са ...
| |
|
|
|
как може да излиза на толкова чисти позиции и да ги порти една след друга ебаси ...
| |
|
|
|
На Ради на първо място, ако чете тук още. Заслужена загуба, играхме като мухи без глави общо взето. Пато да го бяхме дали по-добре на ПСЖ и да земем най-после един халф и един бек като хората.
| |
|
|
|
Мислех си да го пиша за Интер в играта на Дявола, ама накрая реших, че 1:1 е по-вероятно. Ако не беше Робиньо щеше да ми излезе прогнозата :)
| |
|
|
|
Много жалко, че беше продължен договорът на Алегри, този няма качества да води голям отбор. В сравнение с него Анчелоти е великан. Инак палячото Раниери надигра тактически Алегри.
Колкото до Робиньо и Абате, и двамата не стават, първият е непоправим малоумник и го е доказал навсякъде, където е бил, а вторият е срам за отбор с велики защитници като Милан.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|