|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Връщам се от леля ми
|
|
| Автор |
TheExorsist (King Of Hearts) |
| Публикувано | 25.12.11 04:51 |
|
|
наял съм се с постни неща, изпих един литър вино и нямам търпение да ям нещо свинско днес.
| |
|
|
|
На 400км от Валенсия съм в едно село до Барселона и ми е криво, щото съм сам, а и се очертава да остана поне още месец-два. Разцепихме се с колегата снощи със зрял боб и пълнени постни чушки.
За днес е планувано пълнено пиле с кълцано свинско, гъби и кашкавал и свински наденици и пържоли...
Липсва ми Валенсия, макар че се запознах с много свестни каталунци и се оказва ,че са супер пичове. Променям си мнението за тях,но пак с едно на ум... Совите не са това,което са.
Весела Коледа и празници!
| |
|
|
|
Каталунците са бизнесмени,милионери,едропишковци и чорбаджии!!!
Ако е за чиста веселба все пак, аз бих отишъл в Андалусия-ми корасон..безкраен празник...
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!
| |
|
|
|
кур за всички празници, които проповядват неядене на месо - аз ударих пържолка, увита в зеле с малко ориз отстрани - като свърши семейния празник отидох на центъра да се напия с приятели, а в заведението пускаха само Лед Цепелин и само празнично пуснаха и Шейн Макгоан с Фейритейл оф Ню Йорк
| |
|
|
|
За музиката съм сто процента тъмбс ап, ама аз постих цел ден преди.
| |
|
|
|
Да те ожали човек
Весели празници и наздраве от мен.
| |
|
Тема
|
Re: Връщам се от леля ми
[re: dio4ever]
|
|
| Автор |
SUBXERO (negative) |
| Публикувано | 02.01.12 11:29 |
|
|
Хубаво нещо е Коледа... Седмицата между Бъдни Вечер и Нова Година ми е любимото време от годината. Отпуска, семейство, спокойствие, богата трапеза, плюскане, поркане... Тази година ни дойде на гости май бест френд от БГ. Подари ми страхотен сингъл молт. Жената скри шишето по некое време, щото бях и на около 2-3 бутилки вино и полвин виски, а децата бяха още будни. Велико питие е това, бате. Лошото е само, че от него нямаш махмурлук и още по обяд се мяташ пак, без почивка. За манджите да не отварям дума, че си е... майката. Френдът колкото и интелигентен да е, си дойде с едно наум покрай тъпия рОден предразсъдък, че германците само братвурст ядат. Смаза се от плюскане! Разбих му всички кулинарни предразсъдъци!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2012!
_____
| |
|
|
|
Хубаво е ако си семеен. Това е най-светлия празник, но аз съм сингъл, майка ми баща ми като са на едно място, сестра ми на друго и аз сам като чекия у къщи и трее да разчитам на някакви псевдоприятели да ме изведат. Нищо погрешно, изкарвам си купона, но не усещам топлината.
| |
|
|
|
Много си прав, копеле. Семейството прави разликата. Останалото си е просто купон/скука, нещо, което можеш винаги да ги имаш/нямаш. Този мой приятел, който ни гостува също е сингъл, имаше кофти раздяла с курвата си миналата година, та отчасти затова държах много да ни уважи поканата, щото е добър човек, а мадамата му еба майката и имаше нужда от тази топлина, за която спомена. Човекът едва не се разплака от кеф на Бъдни Вечер.
_____
| |
|
|
|
Е да, ама разликата е, че НИКОЯ курва не ми е ебавала майката! Поне след училище. Оттам само аз ги разбивам. Иначе е абсолютно вярно, че путките ти се качват на главата, ако не знаеш как да се справящ с тях. Или ако си прекалено жесток като мене например оставаш сингъл и самотен!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|