Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:37 27.11.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Връщам се от леля минови  
Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано25.12.11 04:51

наял съм се с постни неща, изпих един литър вино и нямам търпение да ям нещо свинско днес.

Тема Re: Връщам се от леля ми [re: TheExorsist]  
Автор dio4ever (El Olvidado)
Публикувано25.12.11 11:31

На 400км от Валенсия съм в едно село до Барселона и ми е криво, щото съм сам, а и се очертава да остана поне още месец-два. Разцепихме се с колегата снощи със зрял боб и пълнени постни чушки.
За днес е планувано пълнено пиле с кълцано свинско, гъби и кашкавал и свински наденици и пържоли...
Липсва ми Валенсия, макар че се запознах с много свестни каталунци и се оказва ,че са супер пичове. Променям си мнението за тях,но пак с едно на ум... Совите не са това,което са.
Весела Коледа и празници!

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: dio4ever]  
Автор El Capitan (on sabbatical)
Публикувано25.12.11 12:24

Каталунците са бизнесмени,милионери,едропишковци и чорбаджии!!!

Ако е за чиста веселба все пак, аз бих отишъл в Андалусия-ми корасон..безкраен празник...

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: TheExorsist]  
Автор пeтльo (неетичен)
Публикувано25.12.11 12:45

кур за всички празници, които проповядват неядене на месо - аз ударих пържолка, увита в зеле с малко ориз отстрани - като свърши семейния празник отидох на центъра да се напия с приятели, а в заведението пускаха само Лед Цепелин и само празнично пуснаха и Шейн Макгоан с Фейритейл оф Ню Йорк

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: пeтльo]  
Публикувано25.12.11 12:53

За музиката съм сто процента тъмбс ап, ама аз постих цел ден преди.

Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано25.12.11 18:04

Да те ожали човек

Весели празници и наздраве от мен.

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: dio4ever]  
Автор SUBXERO (negative)
Публикувано02.01.12 11:29

Хубаво нещо е Коледа... Седмицата между Бъдни Вечер и Нова Година ми е любимото време от годината. Отпуска, семейство, спокойствие, богата трапеза, плюскане, поркане... Тази година ни дойде на гости май бест френд от БГ. Подари ми страхотен сингъл молт. Жената скри шишето по некое време, щото бях и на около 2-3 бутилки вино и полвин виски, а децата бяха още будни. Велико питие е това, бате. Лошото е само, че от него нямаш махмурлук и още по обяд се мяташ пак, без почивка. За манджите да не отварям дума, че си е... майката. Френдът колкото и интелигентен да е, си дойде с едно наум покрай тъпия рОден предразсъдък, че германците само братвурст ядат. Смаза се от плюскане! Разбих му всички кулинарни предразсъдъци!

ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2012!

_____

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: SUBXERO]  
Публикувано02.01.12 12:13

Хубаво е ако си семеен. Това е най-светлия празник, но аз съм сингъл, майка ми баща ми като са на едно място, сестра ми на друго и аз сам като чекия у къщи и трее да разчитам на някакви псевдоприятели да ме изведат. Нищо погрешно, изкарвам си купона, но не усещам топлината.

Автор SUBXERO (negative)
Публикувано02.01.12 12:58

Много си прав, копеле. Семейството прави разликата. Останалото си е просто купон/скука, нещо, което можеш винаги да ги имаш/нямаш. Този мой приятел, който ни гостува също е сингъл, имаше кофти раздяла с курвата си миналата година, та отчасти затова държах много да ни уважи поканата, щото е добър човек, а мадамата му еба майката и имаше нужда от тази топлина, за която спомена. Човекът едва не се разплака от кеф на Бъдни Вечер.

_____

Тема Re: Връщам се от леля минови [re: SUBXERO]  
Публикувано02.01.12 14:26

Е да, ама разликата е, че НИКОЯ курва не ми е ебавала майката!

Поне след училище. Оттам само аз ги разбивам. Иначе е абсолютно вярно, че путките ти се качват на главата, ако не знаеш как да се справящ с тях. Или ако си прекалено жесток като мене например оставаш сингъл и самотен!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.