|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
НАПОЛИ !!!
|
|
| Автор |
alessandron () |
| Публикувано | 22.11.11 23:45 |
|
|
Едисон Кавани наказа милионерчетата и показа кое е важното във футбола. За разлика от много други тук аз не чувствам неприрязън към Сити, но винаги е сладко да видиш как отбори като Наполи, които са споменът от детството, показват, че футболът не е само много, много, много пари.
| |
|
|
|
Много точно мнение. Еваларка!
| |
|
|
|
честито и от мен ! страхотен мач в Неапол ..скорост, положения, голове, пропуски, нерви..всичко имаше
почти сигурно продължават на 1/8 финалите, ако не заличат всичко от тази вечер с някоя издънка във Виляреал , но някак не ми се вярва
а и не допускам Виляреал да играят супер мобилизирано, впредвид открития скандал Агуеро-фенове....но не се знае....Ако заиграят милионите на шейха, колко му е испанците да се понатегнат....със сигурност ще е интересно и с много интрига за последните мачове, а това е добре за зрителя най-вече
и в Базел ще е интересно също, но не вярвам малката Барса да успее срещу съседите на Сити...
| |
|
|
|
Е, айде сега- Наполи да не играят със школата си :)
Двуостър мач- Балотели изтърва поне три гола...
| |
|
|
|
Никой не говори за школи, баце, ай стига с намеци за тоя вечен двубой, дето и ти влезе в него заради португалския палячо.
| |
|
|
|
Мда, накрая Сити изтърваха една кошница положения, късмет имаха и Наполи, ама все пак в спорта и това е нужно. Дано завършат както трябва Наполи и да бият Виляреал, които тоя сезон са неузнаваеми.
| |
|
|
|
Даже не знам за какво ми намекваш и какъв вечен двубой?!
Че аз съм фен на Марадона, ерго и на Наполи- искам там да иде Месията да видим как ще е топ ъф дъ поп...
Пък палячото не го мисли...
| |
|
|
|
Евала,евала,страшни!
| |
|
|
|
Не го мисля, на него ше му го турят точно когато си е забравил вазелина.
| |
|
|
|
И аз, като Марлоу открай време харесвам Наполи в Италия заради Марадона, ама както си го написал все едно са били Барса на Ноу Камп. Те на вас ви го набучиха, що да не бият Сити у дома. Мене ако питаш нормална единица, макар мача да е троен отвсякъде.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|