|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ФОРЦА МИЛАН
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 24.08.11 20:19 |
|
|
Подновявам култовата игра прекъсната преди няколко години, ФОРЦА МИЛАН.
В играта може да участват всички, не е задължително да са фенове на най-великия европейски клуб.
Правила:
* Важат прогнозите пуснати преди началото на дадения мач, след това не се правят никакви компромиси за закъснелите
* За познат точен резултат - 4 точки
* За познат знак - 2 точки
* Ще има и дерби мачове, които при познаването им ще носят 5 точки при познат точен резултат и 3 точки при познат знак. Това ще са класическите дербита + някои много важни и трудни мачове за отбора в Серия А и Шампионската Лига
Ето и наградата за победителя в играта
Успех!
| |
|
|
|
Серия А, сезон 2011/2012 г.
1 кръг
27.08.2011 г. събота 21:45 ч.
Каляри, о-в Сардиния, ст. Сант Елия
Каляри - Милан
| |
|
|
|
1-1
| |
|
|
|
Бахмааму, вече съм забравил кога е имало такава игра.
Влючвам се от чисто комерсиални подбуди
Каляри - Милан 1:2
| |
|
|
|
Първият кръг може и да бъде отложен.
Редактирано от smaragdus на 24.08.11 22:48.
| |
|
|
|
Каляри - Милан - 2-1
| |
|
|
|
Да, знам, но по-добре рано отколкото късно... :)
| |
|
|
|
Тази игра можеше да включва всички мачове в Серия А по кръгове и да се казва Forza Italia например. Да се пророкуват подвизите на един отбор само, бил той и Милан, не е тъй интересно.
Така и не разбрах няма ли да изхвърлят някого тази година, нещо бях чул/чел за Аталанта.
| |
|
|
|
оо батка, такива по-обемни игри съм водил много през годините и ми е омръзнало (включително и култовата в бгплей, Калчомания, която беше първата по рода си там игра и после почнаха да ме копират), сега само това ми липсва... не знаеш какво ми е в клуб тенис като организация, а и футболни прогнози, едно време, ама едно време имаше много свободно време и много ентусиазъм ;)
| |
|
|
|
взеха им само 6 точки на бергамаските
обаче гледай какво став в Турция... :О
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|