|
Тема
|
Абе, аз пак да попитам
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 09.11.09 00:44 |
|
... кога най-после ще уволнят Анчелоти. ???
Не стига, че на слабаците не може да сложи повече от 3-4 парчета, ами и с грандовете прави безлични едно на мъка. Това не се търпи. Пък и Тери да вкара, смех, нападатели няма ли
П.П. Айде бе, време е тая Англия да се оцвети малко в синьо, пък дали е Анчо или Ганчо все тая
| |
|
И аз - не се трае тоя жабар, проваля отбора, само некви победи там записва, да не забравяме и че с Порто като гост ще се издъни 1000%, а от Уигън как падна само, с десет души да загубиш е пълна срамота, за Вила да не говорим. Колко загуби трябва да навърти, та да го махнат - цели две в 13-14 мача има вече. Докога ?!
| |
|
Бате, всички питат, а отговор няма, това е още по стресиращо. Трябва да се вземат мерки. Аз предлагам, на първо време феновете да бойкотират всички мачове на отбора, докато италианеца не се махне. Ако това не помогне, трябва да се намеси ФА, има начини, ако трябва ще се действа по бай Тошовски, но жабето трябва да се изгони
П.П. Капело води националния на Англия, испанец, французин, шотландец и италианец, водят топ 4 на Англия ... да, но какво от това, нали КРАУЧ ВОДИ АТАКАТА НА ТРИТЕ ЛЪВА Извинявам се, това бе просто лирическо отклонение, нещо ме напече днеска слънцето
| |
Тема
|
Re: Абе, аз пак да попитам
[re: Balleta]
|
|
Автор | интepиcт (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.11.09 09:33 |
|
Много шум за нищо.Това са Челси и тепърва ще си проличи.Манчо бяха по-добрите вчера и айде ако не заслужаваха да бият,то поне хикс трябваше да е мача.И защо нямат най-доброто нападение като са толкова големи?Защо?Надявам се,че симпатичния Арсенал ще ги разкрие в края на месеца защото играят много по-красив и интересен футбол от скучните чукчи.Заслужават да вземат нещо въпреки че не дават сумати кинти за трансфери като чукчите и останалите от топ 4.
| |
|
... по-калпавия милански отбор поне за УЕФА да се класира, щото у ШЛ му остават още точно 2 мача за следващите неколко години!
| |
|
Да и аз считам че тепърва ще си проличи. След два мача по-точно, когато ще е супер интересно на "Емирейтс".
| |
|
Пипи Дългото чорапче е велик и неговото име трябва да се споменава само при изключителни случаи - не може напразно така да се говори
| |
|
Хех, Челси правят яко измекярски победи, ама след нова година ще спукат гуми
| |
|
Важното е, че Моу пак ше гледа 1/4 финал през крив макарон
| |
|
|
|
|