Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:23 14.07.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Тема Милан - Юве 4:1нови  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано18.08.08 04:08

баси, от тая олимпиада не остава ред за футбол. Впечатляваща победа за тима на росонерите без Пато и Рони. Все пак всички очакваха Юве да е най-големия съперник на Интер за титлата в калчото, а Капело дори вече ги прогласи за евентуални носители на ШЛ и каза, че играели по добре от неговия Юве.
Сандро и Деволето трябва да са доволни, щото Юве често взима мача на Меаца

Тема Ами като цяло [re: Balleta]  
Автор alessandron (с мъртва душа)
Публикувано18.08.08 07:15

да, доволен съм, обаче този резил леко лъже, на Юве им отмениха редовен гол при 0:0, а и при 3:1 имаше съмнения за дузпа за тях, даже за мен по-скоро трябваше да се даде. Хубавото е, че все пак вкарваме голове, а халфовата линия е на много високо ниво. Амброзини, Гатузо, Фламини и Пирло се покриват чудно, като французинът е много деен в предни позиции и с енергията си дава онзи импулс, който миналата година липсваше в средата на терена и водеше до голямо беззъбие в атака. Чудесен мач и на Кларънс Зеедорф, който с двете си асистенции и сигурното владеене на топката всява познатия респект. Браво и на Дзамброта, който пък дава дълбочина на атаките по фланга, същото се отнася и до Янкуловски.
Проблемите, обаче, не са един и два. КРЕЩЯЩА НУЖДА от КЛАСЕН ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК имаме. Днес двойка бяха Бонера и Фавали, които се справиха общо взето, но честно казано в някои ситуации се виждаше как първият все още е склонен към безумни изпълнения, а на втория му липсва скорост при извеждащи пасове в центъра. Ако до края на трансферния прозорец не се вземе защитник, ще увиснем жестоко и за никакво скудето не може да става и дума - централна защита със средна възраст "Мезозойска ера" не може да е сериозен аргумент за успехи за Милан. Да не говорим, че и в нападение може да имаме сериозни проблеми при отбори, които са се затворили - изобщо Зъблиньо аз го считам за грешка, един Амаури щеше да е в пъти по-полезен и очаквам да имаме проблеми с нападателите през новия сезон, при това не един и два ...

Тема Re: Ами като цялонови [re: alessandron]  
Автор Pyиз (любител)
Публикувано18.08.08 08:47

Хубав коментар!
Радвам се, че не съм съмо аз, който смята идването на Роналдиньо в Милан като грешка.

Тема Re: Ами като цялонови [re: alessandron]  
Автор BatRado (red)
Публикувано18.08.08 09:43

Поздрави за победата - мисля, че стана страхотен мач, с много голови положения и резултат, който лъже за показаното на терена

.

Все пак това е по-скоро приятелски мач за изглаждане на състава и си мисля, че и двата отбора (особено Юве) няма да излгеждат така през сезона, а и в двата състава липсваха ключови играчи.

Можеш ли да пейстнеш малко статистика за този турнир - кой има повече купи. Както е писал вече Балета напоследък като че ли Юве го печели по-често...

Feb 6 1958 - The Flowers Of Manchester...

Тема Re: Ами като цялонови [re: Pyиз]  
Автор BatRado (red)
Публикувано18.08.08 09:45

Тези, които смятат че не е грешка са симпатизанти на Барса - като мен например

Feb 6 1958 - The Flowers Of Manchester...

Тема Трепери, Моуриньо, дойде Роналдиньо !нови [re: Balleta]  
Автор forsaken (F3)
Публикувано18.08.08 10:14

дам мн здрав мач интересно в дербитата в калчото срещу юве и интер с титулярен състав каква игра ще покажем

иначе FORZA MILAN

Тема Re: Ами като цялонови [re: BatRado]  
Автор alessandron (с мъртва душа)
Публикувано18.08.08 10:23

Статса е 10 купи за Милан и 8 за Ювентус, ама не съм сигурен с тази купа ли се броят, или не. Балета май имаше предвид, че Юве печели по-често, отколкото трябва на "Меаца" по принцип т.е. и в калчото

Тема Re: Милан - Юве 4:1нови [re: Balleta]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано18.08.08 13:48

Това са уникални глупости за това, че Юве бил по-силен от шампионския отбор на Капело а това че били фаворити за лигата е меко казано смешно.

Колкото до мача гледах го естествено и бях очарован от играта на миланистите. С настроение и на скорост. Отлична игра.

Проблемите в защита обаче си остават. Трябва да се вземат мерки.

Уникален мач на Зеедорф. Холандеца за пореден път доказа, че когато му се играе няма равен на него.

Тема Re: Ами като цялонови [re: BatRado]  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано18.08.08 13:51

Милан вече е с 11 купи, Юве има 8. Други отбори не са печелили. :)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.