|
Тема
|
От 6 до 8 месеца за Сисиньо
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 24.09.06 05:46 |
|
Просто нямам думи. Трагедия за бразилеца и Реал. Ей така като стане и не знам кво ми става. Трагедия в чисто човешки и футболен план. Едно от най добрите десни крила в момента е аут за скъсани коленни връзки при неволно приземяване без противников контакт. Супер тъпотия и супер гадно. Дано го оправят по бързо. Сега отдясно отново сме със стария вариант - Салгадо - Бекъм. Кво да правиш, съдба
| |
|
Това наистина е супертъпо. Жалко, за мен Сисиньо си е новия Кафу, а такава тежка травма....дано успее да се върне в такава форма, в каквато беше
Un' Estate Italiana
| |
Тема
|
Re: От 6 до 8 месеца за Сисиньо
[re: Balleta]
|
|
Автор |
xenox (елфът савин) |
Публикувано | 24.09.06 15:14 |
|
наистина кофти. миналата година едмилсон, шави и мота бяха контузени по същия начин, даже мота май при идентична ситуация... тогава обвиниха лекаря на барса. във всеки случай не е нормално толкова често да се късат кръстни връзки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dio4ever (Anglo Spaniard) |
Публикувано | 24.09.06 19:45 |
|
Гледах новините тука и съобщиха,че е аут до края на сезона и спешно търсят човек.Под съмнение за вторник,ако не се лъжа е и Роберто Карлос,поне така съобщиха.
Who cries for the children? I do.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Alabao13 (casi un bolero) |
Публикувано | 25.09.06 12:41 |
|
УЖАС!!! Това ми е един от любимите играчи и много съжалявах, че имат намерение да го продават (по данни - на Рома зимата), а сега няма да играе даже и на игрището пред тях. Дано лекарите грешат и се оправи по-бързо (както Тоти отписаха предния сезон за световното, а той игра!), че просто е жалко, ммочето е много добро и 100 пъти повече гоп редпочитам от Салгадо в титулярния с състав.
| |
Тема
|
[re: dio4ever]
|
|
Автор |
Alabao13 (casi un bolero) |
Публикувано | 25.09.06 12:44 |
|
Аз гледах мача и да ти кажа, на Карлош как не му отнесоха муцуната, цяло чудо е. Накрая не знаеше къде се намира и се наложи да го изнесат, просто не беше хич в час след тупалката с лакът под окото. Нормално е да има нужда от време, даже може да е получил и комоцио след тоя лакът в лицето, беше гадна гледка след удара - лежи на земята, от лицето му тече кръв... бррр.
| |
|
Ше се оправи! Роберто Карлос е един от най-здравите играчи, които някога съм гледал!
| |
|
Абсолютно!Това исках да напиша и аз,супер здрав и як катил,няма начин да не се оправи.За съжаление сега гледах новините и съобщиха,че друг бивш играч на Малага - Дарио Силва е катастрофирал тежко,край Монтевидео и се налага ампутация на десния крак.
| |
|
Тва е много гадно!
П.С. Знаеш ли, че общия ни любимец Рони Джеймс пръв е въвел тоя символ с рогцата от сигнатурата ми в музиката?!
| |
|
| |
|
|
|
|