Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:45 03.11.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Преброяване на овците?нови  
Автор id (gunner)
Публикувано27.04.06 03:32

Я да видим колко хора ще викат за Барса на финала и защо?

Изключвам феновете на 2та отбора, за които няма какво да се коментира.

През последните 2 години Барселона а.к.а. Роналдиньо + 10 (що за тъп слоган) се превърна в поредната гнусна рекламна машина за кинти на УЕФА.

И ако миналата година номер 1 в списъка на най-неприятните ми отбори без конкуренция бяха Чукотките, тази с чисто сърце мога да си призная, че ги подкрепях на 1/8 финала, защото ми ПИСНА да слушам КОЛКО БИЛ ДОБЪР РОНАЛДИНЬО И КОЛКО ДОБРЕ ИГРАЯТ БАРСА, КОЛКО ВЕЛИКИ СА БАРСА и т.н.

Радвам се, че не съм в БГ и няма да имам честта да слушам коментара на 2те ПОДЛОГИ от БТВ на финала - сигурен съм, че и двамата получават анални спазми при всяко съприкосновение на НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ В СВЕТА с топката и биха дали мило и драго да му правят свирки на почивки...

Темата е дълга и няма да се впускам в подробни обяснения, но общо взето изводът е един:

БАРСЕЛОНА е един МНОГО, МНОГО ПРЕХВАЛЕН отбор!

РОНАЛДИНЬО е най-атрактивно играещият атакуващ футболист, но не бих казал, че е най-добрият или най-полезният в света. Рууни например се справя доста по-добре от зъбльото - по комплексен играч е - може би не толкова приятен за окото, но за сметка на това върши работа колкото за половин отбор в Ман Ю - да не кажа, че почти сам си ги направи 2ри.

Реално погледнато БАРСЕЛОНА 05/06 са по-добри от Барселона 04/05, но не защото зъбльото е по-добър, а защото Рийкард научи дървата в отбора да играят тактически грамотно и да затварят добре пространствата в защита. Ако не беше тази разлика щях да сложа парите си за победа на Арсенал, докато сега дори обективно погледнато каталунците имат приемущество, макар и не толкова голямо, колкото някой хора се опитват да обяснат.

Пристрастен съм, но не мисля, че ТАЗИ Барселона играе по-хубав футбол от Арсенал 2001/2002. За разлика от играта на Барселона, разнообразието в Арсенал тогава не беше плод на уменията на един, а на 4-5 футболисти, които бяха намерили синхрона помежду си.

Това обаче не ни помогна, когато излезнахме срещу по-мотивирания отбор на Челси на Хайбър - класата не винаги е всичко във футбола, още повече, когато става върпос за един мач.

Та към въпроса - колко от неутралните фенове ще подкрепят Арсенал - ако не за друго, то само заради идеята, че е възможно НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ОТБОР НА СВЕТА да се насере...

Сто процента феновете на 'Рони' са доста повече.
Повече дори от феновете на Барса.
Тъжно, не мислите ли?

Тема Re: Преброяване на овците?нови [re: id]  
Автор WlZARD.TOMl (WARMASTER)
Публикувано27.04.06 03:54

Освен 1-2-ма заклети фенове на Арсенал всички останали са за Барселона!

Не знам кога този голям лондонски клуб ще стигне финал за ШЛ!

С едно на ум - VIVA ARSENAL!

GO ARSENAL!

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed

Автор alessandron (устат член)
Публикувано27.04.06 11:40

Точно това коментирах с някои приятели, а също и с баща ми, с когото вече сме гледали хиляди и хиляди мачове и от години следим заедно футбола (той не е фен на Милан, няма ярко изразени пристрастия към някой определен отбор). Напълно си прав във всичко, което си казал - Роналдиньо наистина е гений, но има моменти в които дразни яко. Манията по него стигна такива висоти, че вече съдиите не дават на никой защитник дори да го маркира, без да му дадат фал. И още нещо, което ми прави много неприятно впечатление - когато вземе, че загуби топката и не му дадат фал, веднага прави презрителната гримаса тип "бе ти какво ли разбираш". По същият начин, че дори и в много по-голяма степен, реагира Ето'о - нали е голямата звезда, вече е с нагласата, че или ще мине, или фал ще му дадат, а като не стане - тъпата усмивчица на "онеправдан" и "репресиран" веднага цъфва на лицето му.

И конкретно на въпроса - още не знам на кого бих симпатизирал от двата отбора, но съм сигурен, че започне ли веднъж мача, веднага ще ми "просветне". Може би за Арсенал, въпреки че си имам причини да не долюбвам фаворизирането на отборите от "родината на футбола", но това е друга тема. Никога не съм имал нещо против Барса, но с тези тесли в Примера, а и в Европа последните две години (Петел, не скачай, не визирам снощния мач, там се разбрахме, визирам например една игра с ръка дето за вас е дузпа, за други не, в Испания последния случай с Реал на Кампа и мноого други) някак започват да ме отблъскват. За отбор, който претендира да игра най-добрия футбол, доста често им се случва вече да ги бутат в ключови моменти. Искам само на финала да се свири така, както на мача ни с каталунците на "Сан Сиро" - това беше перфектно съдийство.

DIR.BG: =Отношение като след сношение

Тема виж сеганови [re: id]  
Автор the_fly ()
Публикувано27.04.06 14:51

преди да победите виляреал, единственият фен на Арсенал който пишеше тук в продължение на около година беше Бай хуй, ако въобще може да го определим като фен на нещо. Сега, след като стигнахте на финал, внезапно изпълзяхте от дупките някакви фенове, които вреоятно ако паднете на финала, няма да ви видим пак години, години..... Та айде първо да преброим мишките, става ли?:)

А тия неща които си писал, че Рууни е по-добър футболист от роналдиньо, ми ти си за психодиспансера моето момче. Рууни се насра срещу Виляреал, Бенфика и Лил, Роналдиньо е на финал.

You ain't a pimp and you ain't a hustler

Тема Re: виж сеганови [re: the_fly]  
Автор id (gunner)
Публикувано27.04.06 15:39

Скрий се бе смешник.

Бай Хуй е единствения който има нерви да търпи такива като тебе в тоя форум.

Въпросът ми е към една определена част от пишещите тук, а не към малоумници като теб.

Мишки няма моето момче, защото ако не беше прекалено малкия брой билети, отпуснати на 2та отбора една немалка група от фенове на Арсенал (и като казвам фенове имам предвид също така членове на официалния фенклуб на Арсенал в БГ) щеше да отиде до Париж на този мач - включително и аз.

Просто никой от тези хора не си прави труда да пише тук, защото е ясно какво по принцип е отношението срещу нас - винаги с нещо на някого сме криви.

Феновете на Арсенал в България си имат форум, имат си сайт, имат чат канал и т.н. Отделно от това има форум за Премиършип... общо взето който търси начин за онлайн контакт с нас има повече от досатъно възможности да избира.

Честно казано, не преброих много повече фенове на Барса отколкото на Арсенал в този форум... илюзията се създава, защото повечето неутрални ще викат по-скоро против нас, независимо кой-отбор се беше класирал на финала, отколкото за Барса.

Ако държиш мога да изкарам отношението в статистиката за посещенията на
www.barcelona-bulgaria.com и www.arsenal-bulgaria.com за последния месец - не мисля, че имате и 2 пъти повече посещения от нас.

Редактирано от id на 27.04.06 15:44.

Тема Re: виж сеганови [re: id]  
Автор Omni (40 титли)
Публикувано27.04.06 16:28

Абе бате, фенклубчето на Арсенал сте пичове и евала, че се организирате, ама вземете научете някоя песен, че разболяхте посетителите на Мърфиса от циклофрения само с тия "one nil to the arsenal" i "arsenal arsenal asenal.............." :))

Много поздрави на Любо :)

Автор Kyeнтин Дъpyъpд (Stanley)
Публикувано27.04.06 16:34

Арсенал. Напред Армада Лондон.

Тема Re: виж сеганови [re: id]  
Автор redo (rugged)
Публикувано27.04.06 16:38

Той всъщност е фен на Ювентус. :)

На въпроса - силно се съмнявам, че ще гледам финала, все пак във всеки двубой трябва да съм поне малко повече за единия отбор. :)

Тема Re: Преброяване на овците?нови [re: Kyeнтин Дъpyъpд]  
Автор the_fly ()
Публикувано27.04.06 16:44

не избързвай със скандиранията де, имам предвид има 3 седмици до финала, доста време е, дотогава може да решиш да подкрепяш другия отбор:)

Тема Re: виж сеганови [re: redo]  
Автор the_fly ()
Публикувано27.04.06 16:46

Е в случая говоря като фен на Истината:) Когато някой обяви рууни за по-добър футболист от роналдиньо, само тия които не са и фенове могат да замълчат:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.