|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Как е Marlowe, сънуваш ли усмвката на Рони :)
|
|
Автор |
PATRlKA (kamata) |
Публикувано | 08.03.06 10:19 |
|
Хайде бе човек къде ти е коментара. Челси как играха 4-3-3 или 10-0-0. Това ли беше великата тактика на великия Жозе, за класиране на четвъртфинал за ЩЛ?!!? :). Съдиите пак ли подпряха Барса (100% ва дузпа за Челси ?!??). Челси за да бяха били в този мач, трябваше да играят с 15 човека, а не с 11 както твърдеше насраната уста жУзе, и пак не се знаше дали щяха да се класират, след като в Барса играе великия Рони. И накрая само да вметна, правдата възтържествува. По класния и по-добрия отбор си победи за разлика от миналата година. Този път нямаше късмет за Челси и логично си отпаднаха (аз продължавам да си твърдя че Барса и миналата година бяха по-добрия отбор), и се молете догодина да не се падате пак с нас, защото може да ни станите абонати . И нещо за финал: НЕ, ЧЕ ЧЕЛСИ СА СЛАБИ, АМИ БАРСА СА МНОГО ДОБРИ.
Редактирано от PATRlKA на 08.03.06 10:22.
| |
Тема
|
Re: Как е Marlowe, сънуваш ли усмвката на Рони :)
[re: PATRlKA]
|
|
Автор |
Philip Marlowe (частен детектив) |
Публикувано | 08.03.06 12:49 |
|
ми 11 на 11- няма загуба... вие биете само при числен превес ... не е ли така?
ти ми говориш за правда, но провидението погали Меси
имаше голяма доза ирония, гледам и Ричард го е писал- за дефанзивната Барселона. Миналата година ви отстранихме в мач шедьовър, който се помни десетки години, а вие тази година ни отстранихте в адски скучен и сив мач. Не е ли ирония това?
| |
|
май забрави да добавиш, че мача бе паметен не за другото, а защото барса го направиха такъв (:
и честно казано много ме накефи как мангалската мастия бе смачкана тактически - то да си 'гений' не било лесна работа значи .
друго, което ми хареса бе как моаниньо плюеше кръв след мача.. вярно думите 'достойнство' и 'челси/моуриньо' са с противоположно значение, но моуриньо достигна най - ниската си точка след поредица падания, което си е едно абсолютно уникално и напълно невероятно постижение в своя собствена категория (:
ех, къф гений, да еба.. 300 милиона паунда и пак не може да спечели ШЛ.
мъка, бате, мъка .
No pattern. No shape. No threat. No spark. No quality. No European place.
| |
|
хехехе, хайде да не казваме как изравнихте нали. Това беше гавра на Мерк с вас, за да отпадните малко по-болезнено, едва ли не сте били на крачка от успеха и за малко не сте ни отстранили хаха. Заклевам се това е най-измислената дузпа която съм гледал някога в живота си (а аз доста мачове съм гледал до момента). Това задмина и дузпата на Раул срещу Валенсия от преди два сезона :). Първо 3 ма в засада и после ама никакво нарушение. Двойна балтия в едно положение. Но както и да е, аз си мисля че Мерк ви го върна заради Фриск от миналата година. Бил скучен мача, ами те Барса нямаше за какво да атакуват, а това трябваше да го правят Челси, а те видяхме какво направиха за целия мач - точно две положения (едното на Дрогба с глава и другото на Креспо пред вратата на Валдес). Така че според мен Челси са изцяло виновни за сивия мач. Барса каквото трябваше го направиха ( онова положение с подаването на Рони към Меси с пета, положенията с петичките на Рони към GIO, феноменален гол на Рони и много негови финтове). хехе
| |
Тема
|
[re: PATRlKA]
|
|
Автор |
Публикувано | 08.03.06 15:06 |
|
а бе, аз цяла каледарна година, от 2005-та включително, гледам най измислените червени картони с които ни декорират, ма то няма значение, нали?
а не, аз цяла седмица чета, как Барца, щели да играят за голове, щото били красавците във футбола, но снощи пак се бяха подсигурили, което показва нещо- Франк се учи от Жозе, добър ученик
аз съм навит бе, да няма червен картон от първия мач, срещу засадата от този. То тогава и на нас ни свириха измислени засади, не декорирах този който е за картон червен, и той не беше от нашия отбор- такива неща. Като се срещнат два равностойни отбора, тези подробности помагат
колкото до мача снощи- ние определено не сме свежи- Дъф не игра, Робен въобще го нямаше никакъв и хич не трябваше да играе- трябваше да почнем с Гудьонсен, Лампард - контузията очевидно не е минала, беше незабележим- Ной добри играчи ни бяха защитниците, а Чех нямаше работа почти... Есиен ни липсваше много...
| |
|
да бе, да ... 3:0 за 20 минути, точно Барца го направиха
гения взе ШЛ когато разполагаше с футболисти за 30 милиона, това Рийкар никога няма да го владее
не е мъка ... а Барца няма да станат шампиони ... така виждам нещата... мда
| |
|
Съдбата си знае работата.Специално за вчера Челси нямаше никаква идея как да бият Барса те бяха отбора който трябваше да вкарва головете а нямаха свестно положение.Докато едните играеха с фантазия и техника другите бяха като роботи.
| |
Тема
|
[re: radiinter]
|
|
Автор |
Публикувано | 08.03.06 15:47 |
|
ето това са приказки наизуст
Докато едните играеха с фантазия и техника
Чех снощи беше без работа ... а това че показват петички или цъкат топката ... е та? Чистите опасности пред вратата на Барса бяха повече... тия на Барца, освен гола и полугредата на Ето`О ... не се сещам
истината е, че Челси в момента не са в най- добрата си форма, за разлика от миналата година, по това време бяха наистина страшно силни. След като смачкамхе, а не се надигравахме тактически с Барса, смачкахме и Байерн Мюнхен... така че ...
съдбата си знае работата ... справка- Меси
| |
|
На Барса не им трябваше повече просто разцъкваха и чакаха какво ще направят Челси а те съгласи се не упражниха достатъчен натиск за да се надяват на 2 чисти гола.
| |
|
и как по-точно го направиха Барса паметен?
Ако искаш да кажеш двуостър,то мачът двуостър го направи Ферейра (не съм 100% сигурен дали той игра с ръка,но мисля,че беше той) с най-безумната дузпа,която съм виждал ..... Вчера Челси не създали положение,абе колко положения имаха Барса на Кам Ноу докато бяха 11:11 ? То много лесно да създаваш положение след положение,когато най-добрият ти играч е контузен,а с/у теб са уж най-силните в Европа и играят предпазливо на собственият си стадион ....
какво достойнство търсиш бе батка? Моуриньо си поздрави играчите и се прибва,а преди година Рийкард и Роналдиньо блъскаха стюардите на Стамфорд Брийдж правейки си път към съблекалните ?!
Едно нещо немога да разбера,Барса показва,че е израснала,че знае как да доиграе един спечелен мач (защото мачът беше спечелен още в Лондон) на вас все Моуриньо ви е в главата ?
И не бате,не е гений - точно защото не е, всяка негова загуба предивиква милиони злобни коментари и се помни винаги .... А вчера даже Челси не загуби
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|