Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:23 16.11.24 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Жалко!нови  
Автор WlZARD.TOMl (WARMASTER)
Публикувано18.12.05 14:34

Нямам сили да говоря от болка и мъка! Не можем да спечелим това отличие и толкова! Съдията можеше и да даде дузпа в последната минута за това така грубо изритаха Кюъл в гърдите без топка в полето, бяхме порязани малко този път или просто се свиреше безмилостно! Продължава традицията да губим от бразилци, даже и гол не сме вкарвали на тия финали. Доминирахме ако не тотално, то поне огромна част от мача и терена, гледал съм запис на мача срещу Индепендиенте, точно това се получи отново! Тия винаги се готвят супер-мега сериозно за този трофей! Не мога да не отбележа и че нямахме късмета да играем с по-лесен отбор като Порто, Борусия, Юве както си биеха, и Ц. Звезда, боли ме много че всички други имат този трофей а ние НЕ! Не мога да понясям мисълта, че Порто имат 2, Атлетико имат, Звезда имат, Борусия имат, ние нямаме! Това е ужасен карък, който не знам вече кога ще счупиме! Защо не ни се падна миналогодишния носител на Либертадорес а отбор, който няма загубен финал и е победил Барселона и Милан в предишните си финали?! Божа работа! Въпреки молитвите ми, явно Бог ги покровителства тези повече!
Реално трябваше да спечелим този мач!
Сега не знам колко време ше трябва да мине, защото не ми пука нито за Премиъшипа, нито за нищо, хептем пък за Световното първенство, изобщо не ми пука за Англия, този трофей го исках повече от всичко останало!

WALK ON

Тема Re: Жалко!нови [re: WlZARD.TOMl]  
Автор baron4eto (непознат )
Публикувано18.12.05 14:41

Жалко пи4,ама аз пък съм много щастлив.Колкото до съдията той свири без грешка.Не той е при4ината а Пуул който не успя да отбележи по4ти дузина положения за гол.Недей да се ядосваш ,защото и този финал ви дойде от небето.Не забравяй подаръка от Него срещу МИЛАН.
4ао и успехи в Европа и Англия

Тема Re: Жалко!нови [re: baron4eto]  
Публикувано18.12.05 14:55

Няма как да не се ядосвам пич, знаеш ли колко дълго време чакам да спечелим Междуконтиненталната купа и със се молил! Явно тия бразилците са я искали повече, този път имаха повече Фортуна, въпреки, че бяхме по-добри, но не това ме боли, знам, че в много случаи не по-силният печели! Нямаме едно така силно завършващо острие, виж, че организираме много добре атаките, но накрая се осираме. Защото Мориентес е бавен а Гарсия е изключително немарлив! И двамата изпуснаха неверотни положения, а и тая греда!!! Страшно ми липсва Оуен, защото в такива мачове той е типа играч, който може много бързо и светкавично да се измъкне и да закове този завършващ удар!
Боли ме, защото сега не знам колко време требе да чакам отново за този финал!

WALK ON

Тема Re: Жалко!нови [re: baron4eto]  
Публикувано18.12.05 14:59

P.S. A ти от кой отбор си?

WALK ON

Автор Чaвдo (Chavo)
Публикувано18.12.05 19:35

Еми Томи бате,сори ,но аз ти казах нещо -че очаквам Сао Паоло да бият,
между другото това ми е любимия ми клуб в Южна Америка,следя ги от 95-та,не го казвам само защото са били Пул.

UNITED 1878

Тема Re: Жалко!нови [re: Чaвдo]  
Публикувано18.12.05 22:26

Сао Пауло спечелиха изненадващо приятелю! Ако не си гледал мача недей да твърдиш нищо друго! Бях убеден в победата на Пуул поради ред причини, но за пореден път видяхме, че футболът е непредвидима игра, всичко става, а аз повече няма да пиша преди важен мач!

между другото това ми е любимия ми клуб в Южна Америка,следя ги от 95-та

Нали не очакваш да ти честитя?!
Както и ако Милан спечели Лигата!!!!

WALK ON

Автор Maldini (фенка)
Публикувано18.12.05 22:45

Че за какво ще честитиш на Чаво, ако Милан спечели Лигата? Единственото, което съм чело от него за росонерите е, че ни стиска палци, защото сме големи каръци в последните няколко издания на Лигата.
А доколкото помня Барончето май беше от Лацио, но може и паметта ми да ми изневерява, той не се е вясвал от доста време (май някъде от пролетта на 2003).

Левски - ЦСКА 7:1
Това го можете само вие.

Тема Re: Жалко!нови [re: Maldini]  
Публикувано18.12.05 23:46

Именно! 4есто съм чел, че стиска палци за Милан, само че от доста по-рано, некъде от 2001 ми се върти, може и от преди!

P.S. Абе Коледа идва, няма ли да си върнеш червеното или така малко разнообразие, Левски, скуадрата???

WALK ON

Автор Maldini (фенка)
Публикувано19.12.05 00:54

Е, ние Дяволите трябва да се подкрепяме взаимно.
Колкото до червеното - бях така две години и половина, сега покрай Левски (а и скуадрата - много точни асоциации) смятам да я подържа такава известно време, пък и не си ли чувал за "Синя Коледа"?
Чуда се дали няма да питаш нещо и за сигнатурата, защото за нея е виновен само и единствено Дяволо, той си знае защо.

Левски - ЦСКА 7:1
Това го можете само вие.

Тема Re: Жалко!нови [re: Maldini]  
Публикувано19.12.05 01:29

Не, не знам, какво за сигнатурата? Какво е сторил гяволето?

WALK ON

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.