Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:17 13.11.25 
Футбол
   >> Европейски футбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Горчиво :(  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано19.11.05 23:06

Зизу бе пълен статист в средата на терена. Французина е извън всякаква форма. Бекс бе тотално изолиран, губехме 100% от топките. С един Робиньо не става. Колкото по-бързо влязат във форма и синхрон току що завърналите се от контузии толкова по-добре. Реал е морално наранен, но не мисля, че сезона е решен на толкова ранно ниво. Пълна доминация за Барса. Трудни дни за Люкса. Въпреки всичко имам вяра в тоя Реал Мадрид. Сисиньо ще ни подсили след зимната пауза, а Гути трябва да заеме мястото на Зизу, поне докато французина не влезе във форма. Толкова.

П.П. Респект за един голям талант - Роналдиньо. Бразилия има нечовешки играчи

Тема Re: Горчиво :(нови [re: Balleta]  
Автор Un Dos Tres (!Champions!)
Публикувано19.11.05 23:12

не, че нещо, ама това го чета за милионен път. вярвам в тоя отбор, еди кво си еди що си. бате, повярвай, с перез за никъде не сте. изгонихте след един слаб мач супер треньори, даже и без лсаби мачове, а държите тоя комик вече колко време. няма да го бъде:)

...
30 years since Franco's death. Have a nice 0:3

Тема Re: Горчиво :(нови [re: Un Dos Tres]  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано19.11.05 23:17

Съжалявам, но с такъв капацитет във футбола, като теб, който смята, че Барса без Роналидньо и Ето е по добра от Барса с тях е смешно да коментирам. А тая сигнатура е супер комплексарска. Спомни си бате кой има 3 КЕШ-а за последните 10-на годинки и мечтай.

Тема Re: Горчиво :нови [re: Balleta]  
Автор vogelfrei (born to end)
Публикувано19.11.05 23:25

абе той не е гледал мача, ти искаш да е чувал за Франко :)))
без рони и ето'о барса може да е по-симпатична, но е пълна скръб - толкоз за необходимостта от "скъпи и комерсиални" играчи... Е, някои поне го правят ефективно, не може да се отрече.

The days of signatures are over...

Автор Un Dos Tres (!Champions!)
Публикувано19.11.05 23:30

Сигнатурата е чист бъзик, бе, бате, стига си се хващал за нея:)

Аз не твърдя, че Барса ще е по-добра. Просто ще е Барса. Барселона. Иначе с "наемниците" сме по-добри. По-добри и по-подкрепяни от съдиите, щото са звезди и тем подобни. Това не ми харесва. За това уважавам ужасно много Билбао - пак - не твърдя, че ще бъдем по-силни.
и пак - сигнатурата е просто бъзик:)

а за твоята, ами да, нали знаеш на кой резулат му викат класически:))))

...
30 years since Franco's death. Have a nice 0:3

Автор alessandron (минаващ)
Публикувано19.11.05 23:42

Че Петльо е капацитет, спор няма, ама е прав - трета година сте далеко от какъвто и да е трофей. Едно такова унижение няма как да не се отрази, нищо че само 1/3 от сезона е минала. Перес е поел курс "След мен и потоп..." и ако не се махне, само от фанелки, реклами и киноиндустрия ще печелите. "Не купих Роналдиньо, защото не изглежда добре като Бекъм" - това сериозно ли е човек, който разбира от футбол, а?

а га яде кифтетата ни рива, а...

Автор kpъcтниkът (легенда)
Публикувано19.11.05 23:54

Ахахаха другото лято пак 100 млн за нови играчи и пак КАТАЛУНСКИ ХУЙ!

АХАХАХАХАХАХАХАА

АвторMaдpидиcт (Нерегистриран)
Публикувано20.11.05 01:50

Балет,
заклет мадридист съм, ама това си е трагедия.
Реал тръгна надолу след смяната на Дел Боске и изгонването на Йеро.
Трансферната политика при Люкса е трагична - изгони крилата ни (Фиго и Солари по негово давление), Мичел Салгадо е крило (?!?), ръководството изгониха Мориентес и Оуен. Играта на отбора зависи изцяло от Роналдо, което си е грешка, защото когато се контузи настъпва трагедия, а и неговата форма спада все повече.
Ок, купихме на килограм дефанзивни защитници (who the heck is Pablo Garcia?), но това не направи играта ни по-компактна, точно обратното - линиите са разкъсани, няма подсигуряване, средната линия е бавна и безидейна.
Люкса от началото на шампионата прави трагични схеми на игра - в Испания вече се шегуват с него ("кръстовата схема" на Мадрид). За този мач, Люкса също тотално обърка тактиката - Диого трябваше да е десен защитник, Гути титуляр, Бекъм (ако все още има място за него) да е крило, а не да се мотае като пумпал в средата на терена, Баптища вместо Раул или Зидан . . .
Нека отдадем заслуженото на Барса - играха като отбор, задружно, можеха да бият с повече.
Да, Роналдиньо направи супер мач, но цялостно Барса стояха много по-добре.
Аз поне не си спомням да сме играли толкова зле срещу каталунците на Бернабеу.
Аз вярвам че Реал ще се оправи, но не и с този треньор и тази трансферна политика. Трябва да се разчита на млади играчи, с повече акцент на школата (все пак Б отбора е в сехунда).
Ние се шегуваме със сухата петилетка на барса, но точно ние сме се запътили към период на слаби игри и никакви резултати.
Дано след този мач Реал тръгне нагоре, че нищо хубаво не ни чака.

HALA MADRID!!!

Автор Diavolo Rossonero (невинно дяволче)
Публикувано20.11.05 02:11

Балет, като ти казах в началото на сезона, че Барса е супер отбор и е с класи над съперниците в Испания ти не вярваше, виде ли сега? ;)
Това е същия отбор като миналия сезон + Ван Бомел (контузен в момента) и Меси, а и да не забравяме колко единици липсваха заради контузии. И да добавим също така, че отбора ще е още по-сработен.
Още от сега ти казвам, че и догодина ще станат шампиони. Не виждам кой ще спре тази формация на Рийкард.

Иначе ти не унивай и вашия ден отново ще настъпи, във футбола си има една регулярна цикличност ;) Но май първо Перес трябва да напусне или да го фане птичия грип :))

Grazie e Onore, Leoni!

Автор PATRlKA (kamata)
Публикувано20.11.05 02:42

Така стига с тези балкански пинизи, когато отбора ти губи да почнеш с горчиво да търсиш уговорки, съдиите виновни и т.н. Истината е една: на стадиона в квартал "Овча Купел" се срещнаха отборите на Славия и Барса. 3-0 е най-малкото което можеше да се случи на Славия. Всичките бели звезди тая вечер бяха падащи звезди,но явно вече толкова си могат застаряващите играчи на балета, а на младите май само милионите по трансферите им са множко/ говоря за лицето Серхио Р/. Още две неща се видяха в този мач. Видя се как Роналдинхо си спечелва златаната топка на европа и за втора поредна година ще е футболист номер 1 на света. Да му честитим нагридите просто е фамозен с топката/ пича може спокоино да се нареди до имена като Пеле, Мараона, Гаринча и Кроиф в футболната история, а е още на 24 г/. Второто нещо което се видя е че школата на Барса е създала чисто ново футболно бижу в лицето на Лео Меси. Не го споменавате в коментарите си но, той за мен беше футболист номер 2 след Роналдиньо на мача и който е гледал двубоя предполагам ще се съгласи с мен. И обвиненията че се купуват звезди за да върви отбора напред, за Барса са неумесни, защото в отбора има най-много футболисти от собствената школа от който и да е друг гранд в Европа /например Челси, Милан, Реал М, Ювентус и др./

п.п. Да ме извинят феновете на Славия че сравнявам любимия им отбор с този на Реал, но те през този сезон изглеждат като отбор от родната Висша лига

FORCA BARCA

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.