Тема
|
Да им еба майката на РИНГ ТВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 23.10.04 22:13 |
|
Абе що спряхте да давате серия А бе боклуци ?
каква е тая смешна спортна телевизия -дават повече време реклами на вибратори отколкото футболни маочве ?!? Кой ще ви гледа бе ?!?
Някакви идеи за причините за тая педерастия ?
Как да осъществя връзка с тия мушмороци ?
How strange it is to be anything at all...
|
|
Тема
|
Re: Да им еба майката на РИНГ ТВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[re: Oлмaши]
|
|
Автор |
vogelfrei (патолог) |
Публикувано | 23.10.04 22:39 |
|
Ми кодиране, батко - хората изнемогват и решиха да се правят на РАИ  . И без това повечето от продукциите, които излъчват, са подобни на реклами за вибратори, само че поне имаше увертюра и ги даваха в удобно време.
Too many silence
in a century of screams.
|
|
|
ама два пъти - и преди и след като съм я умъртвил по особено жесток начин и разфасовайки я на най-малки парченца бесен съм!!!!!!
Верно прекалиха вече...ама така е, всичко е бизнес брато...ITV partners трее да ядат - кой ше им се върже да се абонира зарад мачове ако ринг продължават да ги дават... най-вероятно ще пускат записи на срещите другата седмица в работно време - некъде понеделнишки около 14 часа примерно
мога да ти дам телефона на техническия директор, който обаче само кърши виновно и безгласно рамене с "биг босът си обича тенис ко да се праи"
|
|
Тема
|
Re: Да им еба майката на РИНГ ТВ !!!!!!!!!!!!!!!!!
[re: vogelfrei]
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 23.10.04 22:45 |
|
Абе кой нормален човек ще дава ДОПЪЛНИТЕЛНО пари за да слуша как Витомир обяснява, че малдини още игаре за италианския национален отбор, Апиа е 5-ият французин в Ювентус, Дино Баджо е брат на Роберто Баджо и прочие глупости ?!?!
И то при условие че мачовете от Испания, Англия, германия могат да се гледат (относително) безплатно
Всеки път като си помисля че са стигнали пика на идиотията и те ме изненадват. Е няма такава "спортна телевизия"
|
|
|
и се моли бг Евроспорт да тръгне по-скоро масово из София. А че в ринг-а си нямат спец за ит. футбол е ясно.
Too many silence
in a century of screams.
|
|
|
Испания не може
Ехо! Помощ! SOS!
|
|
|
защо ?
в момента гледам реал- Валенсия и никой нищо не ми иска
|
|
|
Аз пък не мога да го гледам
Ехо! Помощ! SOS!
|
|
|
ITV Partner!!!
Утре вечер ако не дават Милан - Интер ще има жертви!
Деба и боклуците мръсни дано фалират бел свет да не видят!
|
|
|
ама те бг евроспорт доколкото знам го дават само само в пакета на itvpartner
Пък и там не дават калчото. само бритиш юроспорт дават, така поне аз знам. :(
|
|