|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ай ши въ е** в измислената дузпа!!
|
|
Автор |
Alessio Tacchinardi (пич) |
Публикувано | 28.09.04 23:06 |
|
И като си помисли човек че Рома в това състояние опуква белите гълъбици, предстаям си ако беше некой истински отбор във форма, при рефер, различен от иначе добрия ни стар познайник Владко Иванов 
| |
|
Е, ти сега какво искаш, нали и италианците трябва да видят как се дават италиански дузпи СРЕЩУ тях   
| |
|
Ер хубоу де, ама щто псуваш? Дай поне и псувнята на ит.: vafanculo, а не е**....
| |
|
Абе пич, ти не беше ли от Ювентус. Ахахахаха ще ме спукаш от смех. Ювентинец реве за дузпи. Ооо велико недоразумение. Абе бате още е прясна историята от предпоследния ви мач бре. За вас свирят дузпи и срещу вас не свирят. Това е главното мото на съдийската комисия в Италия.
Относно тая дузпа - двама скачат. Човекът от Рома удря лакът в лицето на Раул в пеналта пред вратата. Половината съдии го свирят, половината не. Ако питаш мен, повече няма. Обаче, ако бе срещу Реал нямаше и дума да отворите. Баси такива дузпи има поне веднъж на всеки два кръга в Европа. А и без тая дузпа, пак щяхме да ги доубием. Просто Реал бе по-надъхания отбор и търсеше победата през целия мач. Толкова надъхани не съм ги виждал отдавна. А аз мач на 'белите' братчем не изпускам, изключение мача с Нумансия.
The Return Of The KING
| |
|
Феновете на Юве и на Милан просто нямат никакво право да се изказват по тоя въпрос.
Попречи ли Панучи на Раул да играе за топката като го блъсна с две ръце в гърба? Попречи. Къде се случва това? В наказателното. Точка по въпроса.
И кой какво опуква, че не разбрах за кой мач говориш?
Ебати какво настроение ми докарвате, още от снощи потръпвах от кеф как ще ви чета смешките.   
Леле, Бобии, какви хора има тука! Страхотен интелект, Бобиии!!!
| |
|
Абе виж сега не е измислена а пресилина. Имаше си бутане от защитника, но по принцип такова нещо не се дава за дузпа или рядко се дава. Както и да е Реал щяха най малкото да изравнят дори и да не беше тази дузпа. Имаше прекалено много време до края.
| |
Тема
|
Re: Ай ши въ е** в измислената дузпа!!
[re: Toffee]
|
|
Автор |
Oлимпия (Любляна) |
Публикувано | 29.09.04 12:45 |
|
абсолютно, да! имаше бутане ама чак да свирне...но все тая, рома беха много зле за съжаление и поне равен щеше да стане..
bullet the blue
| |
|
What would Brian Bontano do
if he was here today?
We would kick an ass or two
thats what Brian Bontano'll do
...
Което не става с ум става със сила.
Което не става със сила става с псуване
| |
|
По-скоро е така:
So what would Brian Boitano do
If he was here today?
I'm sure he'd kick an ass or two
That's what Brian Boitano'd do
И то с много грация. 
Леле, Бобии, какви хора има тука! Страхотен интелект, Бобиии!!!
| |
|
е не го знам точно, но е много яко:)
имаше нещо за олимпиадата, скейтвал за златото, направил някво там нещо с руско име, не помня гледах го филмчето преди година сигурно
...
Което не става с ум става със сила.
Което не става със сила става с псуване
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|