|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Мачът в Рим прекратен!
|
|
Автор |
Лeдoвe (ACA) |
Публикувано | 15.09.04 23:50 |
|
След като тифозите на Рома са ударили с предмет рефера Фриск след края на първото полувреме. Причина за яростта им е изгонването на Мексес в 45 тата минута.
Това е вторият скандален мач, който шведа свири на римляните. Преди две години заради безобразното му съдийство на мача Рома- Галатасарай се стигна до бой между играчи и ръководители!
Редактирано от Лeдoвe на 15.09.04 23:51.
| |
|
Тоти на Еврото
Касано срещу Виола
Публиката ви миналия сезон срещу Милан на Меаца, спомняш си какво стана с Дида и то на няколко пъти... Пак публиката ви на прекратеното дербо с Лацио.
Сега пък Мексес (от този сезон е при вас, но явно бързо се е заразил...) преди няколко часа, що за малоумна постъпка?!?
А това със запалката няма какво да коментираме, сега служебна загуба супер солено наказание и кур точки и отново срам за ит. футбол.
Казвам ги тези неща не защото злорадствам, а ми е болно Рома винаги съм ги харесвал, но то бива, бива но тази ваша наглост и селяния граници няма. :(
| |
Тема
|
Re: Мачът в Рим прекратен!
[re: Лeдoвe]
|
|
Автор | Anders Frisk (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 09:41 |
|
Кур за Ромалееееее Джавалеееее !!!
Ци-и-и-и-и-ии-гаа-а-а-а-а-ани , Ци-и-и-и-и-и-и-ига-а-а-а-а-ани !!!
буфее-е-е-е-ери !...буфе-е-е-е-ри ..опс , тея бяха в България
Защо съм дал червен на мексес ме питат ?!?!
е как защоооо ...... отивам аз при него и му викам "Ей , Мееееек ..ииийзи мен ...иййзи!..казвам му Меееек , така на галаено , скъсявам дистанцията , ъндърстенд ми ....., а той си мисли ,че му се подигравам ,че му е Мееек....и взе да буйства мееен! ..Вика ми " Ей , мистър рефърриии, май нейм ииииз Филю Мексес ...иначе май френдс кол ми Филю Бикобореца ...кат разярен бик съм мееен .....само ми покажи нещо червено и ще видиш колко съм мееек !!!!"
И аз му показах ред кард !! .....Обаче , май сърпрайз уъъъъъз вери бииииг , когато освен Филю , взеха да буйстват и близо 40 хиляди идиътс он дъ стейдиъъъъм ........Аз невъъъър не съм предполагал ,че дииииз роман идиът .....дъ съпортърс , оф корс са на интелектуално ниво не повече уан факин разярен бул , меееен .....Тей ааааар икстриймли ступид идиътс .....
Срещал съм ги и преди , фю иърс агооооу , уен пак си имах трабълс витх роман идиътс, но диз тайм , чашата преля мееен .....
И взех вери хард дисижън ....
КУР мам , КУР спектакъл за вас , ююююю факин бастърдс .... вие не сте фааанс , вие сте факин плебес , иф дъ Ромън Импайр ис бак ъгейн , вие факин роман съпортърс прабъбли ще бъдете фууд за лъвовете ......или за орлите ..ит дазънт матър .....
Со, айв фак дъм ....нау ай експект мистър Лени ..май гуд френд Лени -дъ биг бос ъф дъ юропиън футбол мафия -ЮЕФА меееен , да ги накаже вери хард ,мееен ..... 5-6 мача ай тинк шулд би вери гуд дисижън ......
май свенска хееед, мееен , ше се оправи ...ранътъ шъ зъъъъздръвееееей , ъндърстееенд , бът дъ факин романс невър не ще бъдат хюмън биййнс мееен ...
ай ..гуууд бай , бикоуз нещо зех да чувствам пеин ит мейн брейн .....
Соооу , фак дъ романс !!!   
| |
Тема
|
юуууууу , литъл Девъл
[re: Diavolo Rossonero]
|
|
Автор | Anders Frisk (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 09:53 |
|
уай , мееен , теллл ми уааай използваш толкова евфемиииизми мееен , уен се опитваш да икслплейнниш дъ риъл ситюейшън ....
Би дъ риъл Девъл меееен и кажи нещата уит дъ риъл неймс ...
Дъ факин романс аааар тотали идиътс ...Дъ бигъст идиътс ин Итъли меееен ...
дей аааар икстриймли дизгастинг факин ииииииииидиътс мееен ...
Шейм за тях Шейм за ооооол съпортърс на дииииийз факин тийййм ин дъ хооооол факин Уърлд .....
А ти меен ..... старт ту мейкинг а паметнииик на Кларъъънс, както вече ти казах   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pyиз (любител) |
Публикувано | 16.09.04 10:21 |
|
Привържениците на Рома / не всички, разбира се/ се славят в Италия като най-невъздържани и с грозни прояви. Това отблъсква и без да искаш губиш симпатии и към Рома.
| |
Тема
|
|
|
Автор | R6 (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 12:25 |
|
Тия Рома, барабар с агитката, са си направо за бг първенството. Касано идеално ще си пасне с Г. Бачев в "Кошарите", а Тоти ще се отебе на манекенки. Фриск им бил виновен, разбираш ли. Смех.
Тоя сезон май няма да играят вече на Олимпико, поне в Европа.
| |
|
Кур за Рома 
- Боли ли?
- Не.
- Значи не го правиш както трябва.
| |
|
Много ти разбира на тебе главата. 
| |
|
бла
- Боли ли?
- Не.
- Значи не го правиш както трябва.
| |
|
се чудя и радвам на късмета си как косъм не падна от главата ми при единственото ми посещение на стадио олимпико в тениска на различен от рома отбор. дори плюскахме на една маса с тифозите на вълците!! ама след всичко видяно по ТВ,такава глупашка дързост повече няма да направя никога в живота си!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|