|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
STOICKOV- VUN!
|
|
Автор | !!! (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.06.05 19:29 |
|
Vun ot nazionalnij, Izo! NEKADURNIK!
| |
Тема
|
Re: STOICKOV- VUN!
[re: !!!]
|
|
Автор |
Пorнycaтa (D.I.Y.) |
Публикувано | 04.06.05 20:17 |
|
това го казвам още когато се заговори, че стоичков ще стане национален селекционер, ама на - докато не се опропасти по възможно най малоумния начин този квалификационен цикъл няма да го бъде друго (:
и сега нешите галфони казват, че българия издишала поединично - ебати, това не бяха ли същите хора, които говореха за 'българските лъвове' срещу същия съперник като гост няколко месеца по рано?
но този мач - както и да е.
с швеция беше трагедия, ма да се направим, че не сме го видели, пък и ицо е младичък и прочие лайна - но истинския ташак беше срещу унгария. ицата показа изключителна далновидност, като при 1:0 вместо да заиграе като пич на контри, така че да бием с едно хубаво 2-3 на 0, той остави преднамерено по 30 метра свободни пространства в центъра на терена (:
евала христо, евала стоичков (:
In Rafa we trust
| |
|
Знам, че не съм аз човекът, който да каже вън или вътре да (му) е (на) Стойчков, обаче си имам една болка и ще я кажа.
Не съм ни левскарка, ни цесекарка. Някога бях за Локо София и продължавам да бъда, малко по инерция, но това е друга тема. Даже не съм фенка на Валери Божинов - добър нападател, но само толкова (според мен).
Обаче искам сега някой да ми даде възможност да питам нещо Стойчков. Преди седмица той се изцепи, че Фиорентина отпадала едва ли не главно заради интервютата на Божинов, от което следвало, че знаменитият Ицо можел и да не вика повече Валери в национала. Е, Фиорентина не изпадна от серия А, но българският национален отбор, за съжаление, отпадна от следващото световно. Може би защото Стойчков дрънка мнооого повече от Божинов? Вярно е, че Ицо е голям. Мнооогооо голям футболист. Ама като човек понякога издиша.
| |
|
Това, че беше голям футболист не значи, че ще бъде голям треньор:)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Earnur () |
Публикувано | 05.06.05 00:21 |
|
"Младият и амбициозен специалист" вече го разкриха и оттук нататък за него има два пътя-надолу в класирането или навън от отбора.И дано най-скоро стане второто,че както се учи този самороден талант не световното,ами и европейското след него ще пропуснем.Само ми е чудно какво хрумване ще го озари на 4-ти-без вратар ли ще играем,или с четирима тарани,или като в махалата кой къде завари?
Това съм го писал преди месец.Изкараха ме егати предателя и антипатриота.Обаче какво стана???
...и рече Бог "Само "Левски" !
И направи небето синьо.
| |
|
хубав ник, да си чел Сартр скоро? :)
Краят остава в леда...
| |
|
май има нещо такова (:
In Rafa we trust
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 06.06.05 20:55 |
|
дали е некадърник или некой друг му казва кой да играе е спорен въпрос.. ама и в двата случая се излага де
проблем?
| |
|
Дори някой друг да му казва кой да пуска в игра, си личи абсолютната безидейност в действията на футболистите ни. Това си е чисто "треньорска" заслуга. Да не говорим за останлите тъпи постъпки на Стоичков по време на срещите.
| |
|
Вън! Той е в основата на провала ни за участие на СП. Некадърник, с почти никакъв треньорски опит, но типично по нашенски поставен на върха - да ръководи НО. И преди казвах, че не му е там мястото. Дано поне не ни води за ЕП, че пак ще се издъним. Още сега да изчезва!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|