|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Стоичков...
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 10.04.05 03:08 |
|
... - след като гледах мачовете ни срещу Швеция и Унгария смея да твърдя, че тоя ако остане като треньор на националният ще го съсипе напълно. Аз си мислех, че Марков не е добър треньор, но Стоичков успя да го "надмине" във всяко едно отношение. Може би ще е най-добре да върнат Стратега, той поне оставяше играчите да играят там където те се чустват най-добре. Дано нещата се оправят по-скоро че иначе язък за момчетата - че имат качества спор няма, но пък никога преди това не съм виждал националният ни отбор да играе с толкова себераздаване. 
| |
|
GLUPOSTI. KAKVO E VINOVEN STOI4KOV , 4E NA6ITE NE VKARAHA NUJNITE GOLOVE V MA4A S UNGARIA. A MA4A S SHVEDCITE SI E IZTO4I4ESKI ZAGUBENA KAUZA... 
| |
|
мани го... тоя пич друса според мен
всичките му коментари са някакси доста смешни   
| |
|
...LO6OTO IDVA , AKO SI VERVA. 
| |
|
Исторически загубена е докато Кюрда се учи как се става тренер на гърба на националния, тоя нещастник требеше вече да е разпънат и разчепен, а не да му се дава картбланш да съсипва това талантливо поколение... Ако България беше нормална държава, журналистите немаше да му се подмазват като лъзгави срамни устни и след позорни равенства с Египет и Азербайджан да пишат: "Стоичков все още без загуба", а щеха да го посъветват да си намери друго поприще или поне да иде у некое аматъорско отборче, което да отговаря на тренерската му класа! Кюрда е боклук!
КУР ЗА ЦС*КА!!! КУР!!!
| |
|
а бе Ричка малко ли са ти клубовете да акаш ами и тука ае стига простоти деба
| |
Тема
|
Как позна бе???
[re: don_flo]
|
|
Автор |
Бopиc (любопитко) |
Публикувано | 16.04.05 05:21 |
|
... Вярно е, че се друсам. Тук на дрогата й викат "soccer" и са много запалени по нея. Във всяко училище (средно, колеж, унижерситет) си имат поне един пласьор, но повечето могат да си позволят двама: единият зарежда жените, другият - мъжете. Тази дето я използвам, доскоро сам си я произвеждах и гледах да се боцкам с нея поне два пъти седмично та да ми поддържа тонуса. Е вярно че не е от суперкачество ама факта, че участвам във всеки един стадий на производството й я прави най-сладка за мен. Имам приятели които от време на време ме зареждат с дрога от Европа, марки "Champions league", "Euro2004", "World cup 2006 qualifications", ама тя не винаги ми харесва, но какво от това, нали е без пари. Напоследък обаче редовно се снабдявам с внос от Южна Америка. Доставчикът й е "FOX Sports en Espanol". Безплатна е. Получавам я по мрежата. Засега използвам само две марки - "Copa Libertadores" и "Argentina". Смея да твърдя, че е по-добра е от Европейската.
| |
Тема
|
Re: Стоичков...
[re: Бopиc]
|
|
Автор |
Stipe (Bandwagon) |
Публикувано | 16.04.05 11:56 |
|
Хубаво е когато искаш промени, да даваш и алтернативни решения. Това, да се маха някой, защото не ти харесва звучи несериозно.
Feathers hit the ground
before the weight can leave the air
| |
|
Аре бе, в цела европа е тва тенденцията - почват да се пробват млади специалисти, играчи-звезди от близкото минало. Кво толкова, нормално е тва. Рецепта нема - е кажи ми едно име дето според тебе 100% нема да се провали и ше си падне на местото? Само не неква глупава запалянщина сега да ми кажеш Гунди или Соколето или Чогуна или Гиби или нещо подобно..
bullet the blue
| |
|
Винаги може да се намери някой.
Стоичков беше велик футболист, но това не означава, че ще е добър треньор. В последното се убеждавам все по-често. Според мен вече изпуснахме СП.
А има добри състезатели и с една умела подготовка може да се постигне много. Има специалисти в чужбина. Ето гърците как станаха европейски шампиони.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|