Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:23 15.01.25 
Футбол
   >> Национален отбор
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема България - Швеция 0-3нови  
Автор Diavolo Rossonero (невинно дяволче)
Публикувано26.03.05 20:16

Отново куца защита и отново смешен съдия. Казват, че повторението е майка на знанието, но в нашият случай си е вече хронично.
Въпреки, че шведите са по-обигран и класен отбор и не трябва да се оправдаваме със съдията (нещо типично нашенско), то такова нагло съдийство няма как да не се набива на очи. В началото на мача можеше да се даде дузпа за бутане на Боримиров в наказателното поле, може и да не е 100% дузпа, но е 100 пъти повече дузпа отколкото отсъдената смешна таква в полза на шведите в края на мача. Само по този критерий на съдията може да се разбере откъде духа вятъра и какво се желае от УЕФА... Да не говорим, че босненския мазен мангал и гнусар, Златан Помиярович трябваше да бъде изгонен след като един път се опита и втори път откровено си удари Марков с лактите. В такива случаи се дава или червен картон или нищо не се свири, немският музикант обаче се задоволи само с жълт картон...
Играта на нашите.
Започнахме много надъхано и силно, но това е нещо обичайно когато играем на ст. Васил Левски (на този стадион рядко губим решаващи мачове), лошото е обаче, че от 3 положения за гол не успяхме да вкараме, докато шведите от 1 положение откриха. Отново груба грешка на защитата и най-вече на Илиян Стоянов - 'Коловати', който остави непокрит Люнгберг. Казват, че разликата между големите отбори и останалите е в тази, че големите вкарват при такива положения, ами значи Ицо има още да работи за да станем и ние наистина голям отбор. А потенциал има и аз съм сигурен, че този отбор има светло бъдеще, въпреки хроничните грешки в защита и то все на едни и същи хора...

Как играха нашите:

Иванков
Не носи вина за головете, спаси каквото имаше да се спасява.

Гошо Марков
ами ренде, какво повече да кажа.. Има желание, но не става за решаващи мачове. Никога не можеш да си сигурен, когато той е на терена. Или ще направи дузпа или ще го изгонят

Коловати
Откровено слаб мач

Ивайло Петков
И той игра слабо, направи безумно нарушение след което шведите поведоха с 2-0 и мача на практика свърши.

Кишишев
Игра на непривичен за него пост, но мисля се справи.

Благо Георгиев
Един от най-слабите мачове на Благо за националния отбор

Даниел Боримиров
Свършиха му силите през 2 полувреме и трябваше по-бързо да бъде заменен, но през 1 част бе сред най-дейните в нашият отбор, пролича си класата му в доста спорни топки в средата на терена, като цяло добър мач.

Чавдар Янков
И той бе под нивото си, но бе и дълго време травмиран

Здравко Лазаров
Дупка! Едно центриране не направи като хората, ама едно единствено!

Бербатов
Слаб мач и на Бербатов. Не направи нищо в атака, но и не получи никакви пасове от халфовата линия

Гонзо
Добър мач на Гонзо, бореше се, направи каквото се искаше от него, но и той нямаше шанс в две ситуации, едната със задната ножица, другата в края на мача след един удар с глава в долния ляв ъгъл.

Божков, върни СТОЙКО!

Редактирано от Diavolo Rossonero на 26.03.05 20:20.

Тема Re: България - Швеция 0-3нови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор vogelfrei (фогел-блондин)
Публикувано26.03.05 20:22

Никаква съдийска помощ с изключение на смешната дузпа, която ми еба майката на всичките залози, да го еба в немския минет. Боримиров падна класически нелепо, в стила на Емо Костадинов. Рендето преигра, спокойно можеше и да не пада и играта да продължи, т.е. кур чк, нищо че беше неспортменско. Чисто и просто европейска, безгрешна, ефективна игра, която за тактически неграмотните бугаристанци дойде в повече.

М***ж*р (23:34):
пращам Вива Сведен (блондин) на касите за билети от ранни зори:)

Тема Re: България - Швеция 0-3нови [re: vogelfrei]  
Публикувано26.03.05 20:29

И така да е, но критериите бяха различни. Швабата няма оправдание, не гледам футбол от вчера и ясно си личи когато даден съдия има определена нагласа. И това си пролича не толкова в спорните моменти колкото в цялостното му рефериране.

Божков, върни СТОЙКО!

Автор vogelfrei (фогел-блондин)
Публикувано26.03.05 20:32

Е това как се е движил по терена и колко е бил изгладен екипа му, примерно, едва ли има значение:), все пак говорим за факти, а според тях единственото положение, при което си пролича лаизъм, беше дузпата - при това тя беше от някакво недовиждане, а не страх или тенденция, защото просто нямаше смисъл и нужда от нея...

М***ж*р (23:34):
пращам Вива Сведен (блондин) на касите за билети от ранни зори:)

Тема Re: България - Швеция 0-3нови [re: vogelfrei]  
Публикувано26.03.05 20:44

Малко преди дузпата можеше да се свири и нарушение на границата на пеналта срещу Гонзо. А и само отсъдената дузпа стига за да се види нагласата на фрица. Пак да кажа не опрадавам загубата със съдията, но ми писна от ей такива дребни камъчета които съдиите мятат по нашият отбор вече толкова много години. Айде няма нужда, може и да сме зле и никой да не се съобразява с нас, но чак от такива демонстрации няма нужда...

Божков, върни СТОЙКО!

АвторAccidentalVisitor (Нерегистриран)
Публикувано26.03.05 21:27

Според мен не трябва да се винят нито момчетата, нито Ицето.
Просто с това разполагаме. Имаме само около 5 класни футболисти, от тях четири отсъстваха.
Ако играха Мартин, Стилян, Мариян и Валери, според мен нашите щяха да стоят много по-добре.
С Гонзо на върха на атаката, какво очаквате!
Крайно слаб Здравко Лазаров.
Чаво Янков и Благой - липса на опит за мач като този.

Но, най-важното е, да се съвземат психически за Егеш Мегеш.

Тема кой връх на атаката бенови [re: AccidentalVisitor]  
Автор GeorgetoМодератор (finao)
Публикувано26.03.05 21:31

Гонзо беше, щото Барбукоф за нищо не става

Тема Амииинови [re: Diavolo Rossonero]  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано26.03.05 23:12

... не може най-добрия в нашия отбор да е 35 годишмия Боримиров. Еваларка на Борето, показа на младите как трябва да се играе. Мисля, че трябва да е титуляр и занапред, а с Мариан и Стилиян в средата ще сме много по стабилни.
Георги Марков по принцип не става. Аз се чудя що е в Левски, а те го взимат и в национала. То не ще има нещо по свястно, но трябва да се опита с някои млади момчета - кво стана с Живко Желев, онова момче от Локо ПД?
Отново незаслужен с оглед на играта резултат. Мисля едно 1:2 щеше да отговаря на истината, а шведите имаха почти толкова положения колкото и вкараха, като изключим фрапантния пропуск на Симуланта Дузпенджийски
За дузпата е ясно, удивителна некадърност от страна на съдията, която орезили България в Европа с това класическо 0:3, като домакин.
А то нашата реално достижима цел и то при оптимален състав е второто място, така, че на първо време трябва да бием Унгария, а после ще видим за какво става на въпрос и имаме ли изобщо някакви теоретични шансове.

П.П. Еваларка на Боримиров и Гонзо за добрия мач, останалите - пълна посредственост.

MADRIDISTA

Тема Хех [re: Balleta]  
Автор Лoko-ПД (шампион)
Публикувано26.03.05 23:45

За Гонзо да, ама Боримиров кво игра?! Ганкиното... Той толкова си и може де, но едно е да кажаш че е играл по възможностите си, друго че е играл добре. Шведите играха рационално и заслужено ни отвяха. Дузпата ако беше в наша полза щеше да е 100%-ова, сега е спорна.. ;)
Стоичков е супер слаб треньор и днешния мач го показа - неверно скроен състав, страхливо доминиран от играчи на вечния враг, закъсняла смяна на Рендето, късно пускане на Янев, нелогично остави на скамейката Росен Кирилов, не знам какво им е обяснявал, но с тези центрирания беше безумно да се надяват да направят нещо срещу високите защитници на Швеция. Имайки горните доводи впредвид, просто не виждам как ще бием Унгария. А и защо ли ни е...

----
Urami no kawa ni
Mi wo yudanete
Honma wa tooni
Sutemashita

Тема аз пък спечелих [re: Diavolo Rossonero]  
Автор$$$ (Нерегистриран)
Публикувано26.03.05 23:50

Абе само глупаците и тия дето грам ама грам не разбират от футбол, мислеха преди мача, че България има някакъв шанс срещу Швеция. Така че не се ядосвайте. Просто ние сме поне една класа под шведите. Това беше един от най-сигурните мачове за днес. И при коефициент 2.20 - 2.50 ( 3.60 за първо полувреме/краен резултат ) за победа на Швеция едва ли има комарджия дето да е заложил и 1 стотинка за победа на България. Аз лично да се похваля днес съм 850 евро напред. Истината си е истина, третокласен отбор сме. Сега ви давам думата да ме псувате колкото искате.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.