Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:18 02.06.25 
Футбол
   >> Национален отбор
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Кво ще правим с клуба сега?нови  
Автор пeтльo (3 от 3)
Публикувано07.07.04 22:14

Еврото сврши, Гърция е шампион, така че всички коментари са ни вече през оня. Сега ще е по-замряло от преди Еврото, щото тогава поне имаше теми от рода "Кй ще стане шампион" "Билети за мачовете" и обсъждане на контролите. Предполагам клуба няма как да остане със същото име и за да не изчезне напълно - да го преименуваме!

*клуб Национален отбор
Една от идеите ми е клуба да стане специално и само за националният отбор. Ясно е, че в клуб "Футбол" се говори за Левски, Кур за Левски и Кур за новият шампион на България, който и да е той. Ще се говори за Кишишев, квалификациите с Малта и общо взето основно за националният отбор. Винаги може да се дискутира и състоянието на другите национални отбори, групите и т.н. и бла-бла.

*клуб Южноамерикански футбол или Фенклуб Латинска америка
При положение, че имаме няколко завидни познавача и интересуващи се от Латинският футбол(да, да южна америка и латинска не е едно и също) в клубовете в лицето на Диего, Ледове и Алабао(сори ако изпусня някого), а и останалите не са безразлични клуба няма да е излишен. Има клуб Европейски футбол, има клуб за Британският футбол, защо да не и за Южноамериканският?! Предполагам, че тримата посочени по-горе ще са съгласни. В клуба ще се говори за Бока, Ривър, Фламенго, както и за националните отбори, за латино музиката, за културата на древните инки и т.н. Нещо като Фенклуб Британия, но за югозападната й съседка.

*клуб Дир БГ на стадиона
Просто предложение - място да споделяме какво сме правили на терена в Неделя, или изобщо някога. Споделени футболни мисли

*клуб Футболна медия
Снимки(основно) и видео от мачовете и интервютата, които някой случайно или не толкова случайно е открил в нета и предоставя линк, който да бъде свален, изгледан и изтрит

ТОВА горе са моите идеи, ако вие имате някакви други - казвайте, защото не искам клуба да се затрие. Аз съм "за" всяко едно от тези предложения, но трябва да измислим едно, да пуснем бележка на фукла да си изберем модератор(йес) и да почнем да флудим там

Вердер Бременски музикант

Тема Re: Кво ще правим с клуба сега?нови [re: пeтльo]  
АвторDON_DlEGO (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 23:58

аз лично няма да имам това време, което се изисква действително да се поддържа един стойностен клуб ..., макар и да имам доста информация - трудно бих отделял време - в натоварения сезон особено едвам смогвам с Футболни Прог. да съм в час с нещата и да водя отбора в ПМЛ...

иначе един такъв клуб за ЮА би бил доста екзотично място и може да се превърне в такова, но не мисля че нито аз, нито Алабао, още по-малко Ледове, който по-рядко се мярка, имаме това време ... , но знае ли човек ...

а и все пак това си беше първоначално клуб кръстен за Националния отбор и ... кво беше там .... бали го ... , не че ме ебе толкова какъв пореден смешен отбор ще изкарат наще и пак ще бера срам ...

Тема Re: Кво ще правим с клуба сега?нови [re: DON_DlEGO]  
Автор пeтльo (3 от 3)
Публикувано08.07.04 00:39

Не съм казал, че вие трябва да поддържате клуба, все пак може клуба да е Испания и нейните колонии
или нещо такова да измислим - тогава може и аз да се занимавам, а Алабао примерно да пуска от време на верме такива ентусиазирани нещица
Ама да не възлагаме неща едновременно на Ледове и Алабао, щото не знам как ще се редят на компютъра
Виж сега, не съм казал да ставаш мод или да поддържаш, просто да съществува такъв клуб заради нас и най-вече вас, а не да стане затънал клуб Евро преди 2004 години имаше нещо
Ако искаш - Фенклуб Испания или Испаноговорящи или нещо такова, смесено между "Испания, Португалия и Латинска америка" само да го измислим

Тема Ами как какво [re: пeтльo]  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано08.07.04 00:45

Батка, ами не е ли най-логочно, тоя клуб просто да премине в Клуб "World Cup 06". Защото скоро почват квалификацийките за световното. После след 2 годинки, след като видим как Конго стават световни шампиони след трудна, но абсолютно заслужена победа над домакина Германия, клуба пак ще стане Евро 2008 Ами логично е все пак а?

The Return Of The KING

Тема Re: Ами как каквонови [re: Balleta]  
Автор пeтльo (3 от 3)
Публикувано08.07.04 01:09

А запознат ли си с историята на клуб World Cup 02? Това е бъдещият и настоящ Фенклуб Британия. Ако ни потрябва Фенклуб латинска америка и испания или Национален отбор - бъди сигурен че няма как да ни го направят, но няма и как да НЕ направят клуб Ворлд Куп 06. За това по-добре да направим този клуб Фенклуб Испания и Латинска америка, примерно аз съм за това

Тема Re: Ами как каквонови [re: пeтльo]  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано08.07.04 01:48

Е да де, ама само Испания, дори плюс ЮА е малко дребнаво. В смисъл, че много се накъсват клубовете. Сега в Европейския си е добре. Щото ако се тръгне по тая логика и Дяволо и Неро през 2006 направят Клуб "Калчо", а Стенли през 2024 "Портумангалия" то какво ще пишем в Европейския? Не си ли забелязъл аномалията, която се получава понякога при Британците и Европейския. Една и съща тема се копира и в двата клуба, тъй като някои просто отказват да пишат в Британията и обратно. Или пък темита са почти еднакви и човек се чуди къде да пише и често просто се повтаря. Така че ...?
Щото както е тръгнало след време Петльо ще прави клуб "Забравените каталунци", Росонеро "Ех къде си мой мил Милан", Олмаши "Престарата госпожа", а аз и Алабао - "Реал пак с трите купи"
Схващаш ми мисълта нали , тоест по-просто - да не издребняваме

The Return Of The KING

Тема Re: Ами как каквонови [re: Balleta]  
Автор Aйвънxoy (Простак)
Публикувано08.07.04 10:35

Аз си харесвам Фенклуб Британия. НО ако ще се прави нещо за Америка, мога да помогна.Виж идеи за Португалия нямам.

Автор Alabao13 (АСА)
Публикувано08.07.04 12:18

Идеята има смисъл в тези предложения - *клуб Национален отбор и *клуб Южноамерикански футбол или Фенклуб Латинска америка. Подкрепям. Ще можем да си говорим за латиноамерикански футбол, примерно, без да изреве някой , дето не е в час, че това било "клуб за европейски футбол"

Автор Toffee (Evertonian)
Публикувано08.07.04 14:25

Клуб Национален отбор е малко лишено от смисъл щото няма какво толкова да му се коментира освен по големи първенства ама за тях обикновенно си има клубове.
По добре да е Фенклуб Латинска Америка - нещо като фенклуб Британия но стига да има достатъчно ентусиасти за това. Все пак си мисля че ще има по голяма посещаемост отколкото имат в момента разните там много футболни клубове.

Тема Re: Toffeeнови [re: Toffee]  
АвторJ-D (Нерегистриран)
Публикувано08.07.04 15:49

Е, не си много прав. Само след месец и няколко дни започват световните квалификации. Къде ще псуваме тогава?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.