|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Теодорос Загоракис избран за футболист №1
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 05.07.04 14:48 |
|
Лисабон. Капитанът на Гърция Теодорос Загоракис бе обявен за най-добрър играч на Евро 2004, ден след като Гърция победи с 1:0 Португалия във финала на 12-ото първенство на Стария континент. Изборът беше направен от 8-членна техническа комисия на УЕФА плюс един глас от феновете, които дадоха своите предпочитания на официалния сайт на шампионата. Загоракис ще получи трофея си на 26 август в Монако по време на традиционната галавечер, посветена на новия футболен съюз в Европа.
ИДЕАЛЕН ОТБОР НА ЕВРО 2004
Вратари: Петер Чех (Чехия), Антонис Никополидис (Гърция)
Защитници: Сол Кембъл (Англия), Ашли Коул (Англия), Траянос Делас (Гърция), Олоф Мелберг (Швеция), Рикардо Карвальо (Португалия), Юркас Сейтаридис (Гърция), Джанлука Дзамброта (Италия)
Халфове: Михаел Балак (Германия), Луиш Фиго (Португалия), Франк Лампард (Англия), Маниш (Португалия), Павел Недвед (Чехия), Теодорос Загоракис (Гърция), Зинедин Зидан (Франция)
Нападатели: Милан Барош (Чехия), Ангелос Харистеас (Гърция), Хенрик Ларсон (Швеция), Кристиано Роналдо (Португалия), Уейн Рууни (Англия), Йон Дал Томасон (Дания), Рууд ван Нистелрой (Холандия).
ЕБАСИ МАФИЯТА СЛОЖЕТЕ ОЩЕ НЕКОЙ ГРЪК
Митю Крика-нашият идол !
| |
|
Това не е истина заклевам се.
кой е тоя Загоракис бе? Играе в АЕК Атина... алеле майко. 
п.п. Иначе в този състав на УЕФА яко ме напушва смех като гледам, че сред най-добрите са сложени Зидан, Балак и Томасон...
ебати и пародията...
абе ГЪРЦИТЕ са ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ!?!?

| |
|
ми и аз не го знам кой е ама според великите спецове той е най-добрия на първенството -)))
Малко са се престарали ми се струва
Митю Крика-нашият идол !
| |
|
Само като видях Зидан в идеалния отбор и нататък не четох...
| |
Тема
|
Re: Теодорос Загоракис избран за футболист №1
[re: bluefan]
|
|
Автор |
Oлмaши (*****) |
Публикувано | 05.07.04 16:50 |
|
е как не го знаеш бе -легенда е - футболистът с най-високо естествено ниво на тестесторон в организма -няколко пъти го хващат на допинг тестове, но той доказва че просто му е такава физиката, произвежда в пъти повече от нормалното, яко сексуален футболист :)
You're coming on strong
You're showing your colour
Like a setting sun
| |
|
ми добър си беше , кво ?:) какво занчение има къде играе -за мен той или Делас са играчите на първенството. А идеалният отбор е цялата гръцка защита плюс вратаря, плюс загоракис като единят дефанзивен халф, плюс Поборски,Наниш, Недвед, Барош и Нистелрой -това е отборът.
You're coming on strong
You're showing your colour
Like a setting sun
| |
Тема
|
Re: аахахаххаах
|
|
Автор |
sheva (kibitzer) |
Публикувано | 05.07.04 20:58 |
|
ти па кво разбираш от футбол, бе? ест., че играчът на първенството трябва да е от шампиона, а Загоракис е най-добрият от гърците. тъпак.
| |
|
що бе? малко ли е, че поведе отбора си към титлата?
освен това яко се накефих как буквално скри топката от двама португалци при една от редките гръцки атаки.
www.levskifc.com
| |
Тема
|
Re: аахахаххаах
[re: sheva]
|
|
Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
Публикувано | 06.07.04 11:44 |
|
тоя па малоумна пача глупава разбирам 100 пъти повече от тебе.
Кво като гърците са шампиони ? За мене имаше доста по-добри играчи от загоракис на тва първенство,
Митю Крика-нашият идол !
| |
Тема
|
Re: Теодорос Загоракис избран за футболист №1
|
|
Автор |
Oлимпия (Любляна) |
Публикувано | 06.07.04 11:52 |
|
загоракис изигра перфекто тва европейско, страшно полезен играч.
стига сте говорили наизуст деба..нема абонирани за такива класации.
целата защита на гърците требва да е номинирана дори!перфектни!
bullet the blue
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|