Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:49 14.07.25 
Футбол
   >> Национален отбор
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Европейското свършинови  
Автор Oлмaши (*****)
Публикувано02.07.04 14:30

аре честито на който от финалистите ще го спечели, няма нищо по-тъпо от финал на който и двата отбора са ти безразлични

You're coming on strong
You're showing your colour
Like a setting sun

Тема Re: Европейското свършинови [re: Oлмaши]  
Автор пeтльo (3 от 3)
Публикувано02.07.04 14:50

добре дошъл в моя лузърски свят, мен финалистите от много време са ми безразлични
Португалия-Гърция
Бразилия-Германия
Италия-Франция
Бразилия-Франция
през оня ми е кой от тея отбори ще бие, същото е и с
Порто-Монако
Милан-Юве
Реал-Байер(тука бех за Бербатката)
Байерн-Валенсия
Реал-Валенсия
и т.н. и т.н.

приеми, че има и такива неща. Ясно?

Вердер Бременски музикант

Тема Re: Европейското свършинови [re: пeтльo]  
АвторПak aз (Нерегистриран)
Публикувано02.07.04 14:56

Е при Бразилия-Германия бях за Бразилия -щеше да е егати гнуста немците да спечелят следиграта им до момента и след лекото съдийско рамо, не че и Бразилия не получиха подаръци, но поне играят БРАЗИЛСКИ футбол
Италия-Франция- ясно за кого
Бразилия-Франция - същата работа -безразличен финал, второто полувреме не го гледах, включих към 80тата минута някъде
Порто-Монако -ми заради Дешан и по-хубавата игра бях за Монако
Реал-Байер -пак същото -все тая ми беше, нищо че не понасям Реал, щеше да е срамота отбор дето не е ставал шампион на страната си да вземе КЕШ, антилогично. Все пак го гледах зарази Бербатов, сега Карагунис или Фиго да гледам ??

Автор nerro ()
Публикувано02.07.04 15:04

що бе, много си е готино Аз си мислех, че ше ми е тъпо като отпаднаха италианците, ама нищо подобно- кеф голям. Гледам, стискам палци за драми, гърчове, дузпи, голове в сто и петата минута и се кефя на екшъна.

Тема Re: Европейското свършинови [re: Пak aз]  
Автор пeтльo (3 от 3)
Публикувано02.07.04 16:08

Е сега аз гледах финалите имах пристрастия за един от двата, ама колкото да ми е интересно, примерно сега съм за Гърция. Ама от 100 години мой любим отбор не е играл финал и последният такъв е Фейеноорд

Вердер Бременски музикант

Тема Re: Европейското свършинови [re: nerro]  
АвторИвo Йoнчeв (Нерегистриран)
Публикувано03.07.04 00:34

Естествено че Еврото е готино. Финалът е справедлив на основа на показаното. Аре, който неможе да играе или играе слабо, да го духа. Слабаци не искам да гледам на финал. А Португалия и Гърция доказаха че заслужават да играят финал. Интрига има и е голяма. Залога и за двата отбора е огромен. Така че немога да разбера как на някой ще му е безинтересно.

Тема Re: Европейското свършинови [re: Ивo Йoнчeв]  
Автор Oлмaши (*****)
Публикувано03.07.04 00:42

Интрига има във всичко - и в това дали ше вали дъжд утре :)) Въпросът е че липсва интерес - тоя финал ще счупи ТВ рекорда по ниска гледаемост сигурно

You're coming on strong
Like a setting sun

Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано03.07.04 01:03

Ами едва ли има истински фен, който няма да го гледа . Готин си е финала и сигурно от много време насам е един от най-истинските. В смисъл, че нито един от двата тима не е бутан напред неспортсменски. И за каква дузпа на Колер ми говориш, стига бе. Просто Колер направи най-слабия си мач, това е. А гредите като не влизат е мнооого лошо, тая година белите имат много опит с това

Тема Re: Европейското свърши [re: Balleta]  
Автор Oлмaши (*****)
Публикувано03.07.04 01:10

положеинето при което някъкав грък 10 секунди го дърпа за фанелката - докато загуби равновесие -само защото не се пльосна като умрял , не значи че нямаше 100% нарушение за дузпа -5 пъти го повториха, въобще дразнешо е как съдиите фаворизират играта на защитниците в пеналта и свирят 9 от 10 нарушения в анпадение и едва 3 от 10 нарушения в защита.
не виждам какво му е готиното на финала пак -финал между два тима дето не могат да си намерят местен треньор да им води националния отбор дори :) отбори от калибъра на Англия демек -слаби :))

You're coming on strong
Like a setting sun

Тема Re: Европейското свърши [re: Oлмaши]  
Автор Balleta (Made in USA)
Публикувано03.07.04 01:22

Хмм, сега всъщност ме подсети, че май именно отборите с чужденци иненадват приятно, като изключим Чехия естествено. Англия показа доста модерна игра и ако не бе глупавата контузия на Руни не се знаеше, гърците пък играят много яко, трудно е да им отнемеш топката, взимат почти всяка първа топка, подават си много яко, единствено в нападение малко куцат, ама това е щото им липсват изпълнители от класа. Португалия пък играе страхотно. След загубата от гърците - надиграха тотално Испания(с изключение на 20-на минути от мача и ония също 2 греди), надиграха и Англия, надиграха тотално и Холандия. Много атакуващ футбол братче кефят ме. Роналдо, Фиго, Пощинга, Гомеш. А защитата им е повече от желязна. Дано Карвальо скоро да се озове в Мадрид. Единствено Деко ме дразни и страшно много Паулета. А Рикардо е егати копелето - сигурно всичко го мразят, но пък е незаменим и много ефективен за отбора си.

Така че чуждите треньори не са лошо нещо. Виж обаче, на чуждите национали страшно много се дразня, особено на натурализираните. Щото ако си роден в Холанди, а майка ти е от Суринам, стига бе това не е чужденец. Или дори ако си дошъл в страната 2, 3, 4 годишен. Ами в крайна сметка какво общо имаш със Занзибар

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.