|
Тема
|
Простият инджилер..
|
|
Автор |
Glastar (минаващ) |
Публикувано | 04.12.21 19:15 |
|
Обикновено е мъж.
Жените стават мажоретки, плейметки, слагат си цици, джуки, и са прости.
Не дишало!
Външна изолация 6 см. фибран правя. Това с дишането е за прости ора.
Не вкарва влага, навътре, или навън?
Защо са ни прости инжилерите на нас, питам?
Квантов скок, в мисленето дебна, но не, той е конвенционално прост, и пари не печели, щото нищо гениално не ражда главата му!
| |
Тема
|
Re: Простият Тиртирлин..
[re: Glastar]
|
|
Автор |
ffloyd (баш майстора ) |
Публикувано | 05.12.21 06:50 |
|
Техническа консултация
Знаем, че е трудно да сме в крак с всички иновации на пазара, но също така сме наясно с важността от разбирането на всички сложни технически решения. Задълбочените познания и доброто изпълнение на проекта водят до качествен завършен обект.
Ние предоставяме професионална техническа поддръжка на всички участващи в строителния процес:
проектанти,
строители,
технически ръководители,
дистрибутори,
инвеститори и
потребители.
Тук сме, за да помогнем !
Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас на fibran@fibran.bg или попълнете формата за контакт.
| |
Тема
|
[re: ffloyd]
|
|
Автор |
Glastar (минаващ) |
Публикувано | 07.12.21 21:03 |
|
Освен хигиена на мисленето, примерно да не си мислиш мръсни неща, как няма а върнеш заема към Тошо от горния етаж, мисленето иска величавост в постройката и анализът в аванс, какво си мислиш, че си тръгнал да обмисляш.
Аз, като един титан на мисълта, много внимавам с влитащите мисли, а те влитат. Върпросът е кой/кого.
Тоест, усещаш ли се гений, аз съм човекът с който ти се говори. Или си млада студентка по право, с едри, дъхави цици, и си изтъкана от прозрения.
| |
Тема
|
[re: ffloyd]
|
|
Автор |
Glastar (минаващ) |
Публикувано | 07.12.21 21:12 |
|
Мъск. Климатика мий с глъклян.
На японски се произнася Уруру-Сарара.
Всеки параметър на атмосферният въздух се контролира. Убива вируси, и бактерии с бързи електрони, неутрони с дисаги, мезони с ДДС, хелиеви ядра, гладни за спойка с ДНК....
От НАП питат, колко струва?
| |
|
|
|
|