Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:59 05.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Тема Познат софтуернови  
Авторstructural engineer (Нерегистриран)
Публикувано28.06.11 14:27

Някои познава ли и работил ли е с програмите за строително инжинерство DRAIN2D; IDARC2D; SeismoStruct; Ruaumoko; Cumbia; Всичките тези програми са за нелинеини анализи на конструктивни системи както и за определене на капацитетите на тяхните елементи.
Моля Ви дори и да ги чувате за първи път отговорете с НЕ, а ако сте работили с тях разбира се с ДА. Моля отговори само от практикуващи строителни инжинери
Искам да проверя дали са познати на инжинерната колегия в РБългария.
Това не е реклама а просто проучване.

Тема Re: Познат софтуернови [re: structural engineer]  
Авторcoфт (Нерегистриран)
Публикувано28.06.11 14:50

с тоя софт ако има и какво да смяташ, цена няма да имаш!

Слезте на земята, колега! За "кенеф" от 100 м2 какъв софт, какви 5 лева! ти знаеш ли, че миналата седмица видях проект на малка постройка, който е чертан на ръка! има колеги (особено в провинцията) които още праскат чертежи и сметки на ръка, ти ми питаш за "извънземни" програми, други пък "мечтаят" за еврокод! Смях в залата!

Автор Student STS (непознат )
Публикувано28.06.11 16:10

Ако не ме лъже паметта един колега на брат ми правеше нещо на Seismo Struct за дипломната работа, но не съм сигурен. Дипломната работа на пича беше изследване на стоманобетона шайба, с дипломен ръководител Добромир Динев.

АвторБ (Нерегистриран)
Публикувано30.06.11 10:47

Въобще не съм ги чувал.

Тема Ненови [re: structural engineer]  
Автор Boждa (на племе телета)
Публикувано30.06.11 11:33

не съм и чувал дори за нито една от тези програми.

Тема Re: Не [re: Boждa]  
Автор kalle (непознат )
Публикувано30.06.11 15:42

и аз не съм го чувал тоя софтуер

Тема Re: Ненови [re: kalle]  
Авторcoфт (Нерегистриран)
Публикувано30.06.11 16:06

не разбирам защо има колеги, които си въобръзяват, че като се накачулят със всякакви, гръмко звучащи програми, ще си решат основния проблем- намирането на обект?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.