|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Търся проектант конструктор
|
|
Автор | Bacuлeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.11 18:01 |
|
Търся проектант по част “Конструктивна” за проект – преустройство на дървен покрив с направа на капандура. арх.Василев – 0878 542 301
| |
Тема
|
Re: Търся проектант конструктор
[re: Bacuлeв]
|
|
Автор | Бaлъчeтo (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.11 20:54 |
|
Ти голям проект изкара бе брат.Колко 100 лв ли предлагаш или 150?
| |
Тема
|
[re: Бaлъчeтo]
|
|
Автор | бaш apxuтekтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.11 21:15 |
|
Тц! не позна- 50 лв, и ни стинка отгоре!
| |
Тема
|
[re: бaш apxuтekтa]
|
|
Автор | тaлaнтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.04.11 23:01 |
|
Абе то сега така и така е криза,и за две кебапчета с гарнитура ще се намери кой да конструира покрива.Море от талантливи проектанти останаха на банички и кисело мляко.
| |
Тема
|
[re: тaлaнтa]
|
|
Автор | бaш apxuтekтa (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.04.11 12:53 |
|
В отговор на:
Море от талантливи проектанти останаха на банички и кисело мляко.
щом са на "банички и кисело мляко", не е ясно колко са талантливи, а и за "баничка и кисело мляко" се съгласяват да работят само пенсионери, които и "5 лева" да им хвърлиш, все им е на далавера. То затова и потънаха толкова много цените, не е кризата само виновна! Гилдията ни е една от малкото гилдии, в която има яко подливане на вода и подбиване на цените, забиване на нож в гърба! Повечето браншове си държат цените, ама пусатата му "баничка"- нас все ни дърпа надолу! Трябва да се измисли нещо, наистина законово подкрепено, което да фиксира едни твръди минимални цени. "Методиката", в сегашният и вид е НЕработеща! Трябва да се фиксират цените като при адвокатите, само това ще ни спаси от унижението на което сме подлагани!
| |
Тема
|
[re: бaш apxuтekтa]
|
|
Автор |
ylkom (уча цял живот !) |
Публикувано | 29.04.11 13:56 |
|
И в други теми съм писал:
Не само твърди минимални цени, ами и деклариране от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, пред инстанциите, че не е платил по-малко от тези минимални цени!
| |
|
Логично
Никой няма да търси проектант на 5000м2 във форум.
Относно цените съм съгласен....бяхме спорили за цените преди време.....
А инъче Методиката заковава становище без графична част на 1000лв.
| |
|
Напълно съм съгласен за цените. Може и да съм млад и да не знам много, ама то не се трае.
| |
Тема
|
[re: Bacuлeв]
|
|
Автор | uнж.Бaнuчapoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.05.11 15:41 |
|
Здравейте.По темата искам да споделя малко челен опит.Сега покрай кризата се хванах в една фирма за проектиране за 350 лв на месец+бонуси.Добре ама се оказа,че бонуси няма,а цял ден дъня на АутоКАД-а и смятам.Отидох при шефа и му рекох:"Шефе,така и така,ама една чистачка взима 600 лв,а аз стоя на 350 вече 7-ми месец...,вярно покрай теб научавам доста нови неща,екипът е супер,ама дай да измислим нещо,че от тея банички вече ми се задръстиха червата..." А той-облегна се,огледа ме и ми рече:"Ще си помисля.." И след два месеца ми вдигна заплатата на 380 лв.Голям циция излезе тоя моя шеф,а в същото време миналия месец си купи Калибра за поне 3-4 бона...Вие попадали ли сте на такива некоректни работодатели?Има ли в сектора заплата над 850 лв?
| |
Тема
|
[re: uнж.Бaнuчapoв]
|
|
Автор |
Boждa (на племе телета) |
Публикувано | 09.05.11 00:49 |
|
Каква специалност си колега? 350лв ми се струват смешна история...или се бъзикаш нещо?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|