Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:46 05.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Търся проектант конструкторнови  
АвторBacuлeв (Нерегистриран)
Публикувано28.04.11 18:01

Търся проектант по част “Конструктивна” за проект – преустройство на дървен покрив с направа на капандура. арх.Василев – 0878 542 301

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: Bacuлeв]  
АвторБaлъчeтo (Нерегистриран)
Публикувано28.04.11 20:54

Ти голям проект изкара бе брат.Колко 100 лв ли предлагаш или 150?

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: Бaлъчeтo]  
Авторбaш apxuтekтa (Нерегистриран)
Публикувано28.04.11 21:15

Тц! не позна- 50 лв, и ни стинка отгоре!

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: бaш apxuтekтa]  
Автортaлaнтa (Нерегистриран)
Публикувано28.04.11 23:01

Абе то сега така и така е криза,и за две кебапчета с гарнитура ще се намери кой да конструира покрива.Море от талантливи проектанти останаха на банички и кисело мляко.

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: тaлaнтa]  
Авторбaш apxuтekтa (Нерегистриран)
Публикувано29.04.11 12:53

В отговор на:

Море от талантливи проектанти останаха на банички и кисело мляко.

щом са на "банички и кисело мляко", не е ясно колко са талантливи, а и за "баничка и кисело мляко" се съгласяват да работят само пенсионери, които и "5 лева" да им хвърлиш, все им е на далавера. То затова и потънаха толкова много цените, не е кризата само виновна! Гилдията ни е една от малкото гилдии, в която има яко подливане на вода и подбиване на цените, забиване на нож в гърба! Повечето браншове си държат цените, ама пусатата му "баничка"- нас все ни дърпа надолу! Трябва да се измисли нещо, наистина законово подкрепено, което да фиксира едни твръди минимални цени. "Методиката", в сегашният и вид е НЕработеща! Трябва да се фиксират цените като при адвокатите, само това ще ни спаси от унижението на което сме подлагани!

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: бaш apxuтekтa]  
Автор ylkom (уча цял живот !)
Публикувано29.04.11 13:56

И в други теми съм писал:
Не само твърди минимални цени, ами и деклариране от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, пред инстанциите, че не е платил по-малко от тези минимални цени!

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: Бaлъчeтo]  
Автор Roskoff ()
Публикувано02.05.11 21:20

Логично

Никой няма да търси проектант на 5000м2 във форум.
Относно цените съм съгласен....бяхме спорили за цените преди време.....
А инъче Методиката заковава становище без графична част на 1000лв.

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: Roskoff]  
Автор Student STS (непознат )
Публикувано03.05.11 10:03

Напълно съм съгласен за цените. Може и да съм млад и да не знам много, ама то не се трае.

Тема Re: Търся проектант конструктор [re: Bacuлeв]  
Авторuнж.Бaнuчapoв (Нерегистриран)
Публикувано08.05.11 15:41

Здравейте.По темата искам да споделя малко челен опит.Сега покрай кризата се хванах в една фирма за проектиране за 350 лв на месец+бонуси.Добре ама се оказа,че бонуси няма,а цял ден дъня на АутоКАД-а и смятам.Отидох при шефа и му рекох:"Шефе,така и така,ама една чистачка взима 600 лв,а аз стоя на 350 вече 7-ми месец...,вярно покрай теб научавам доста нови неща,екипът е супер,ама дай да измислим нещо,че от тея банички вече ми се задръстиха червата..." А той-облегна се,огледа ме и ми рече:"Ще си помисля.." И след два месеца ми вдигна заплатата на 380 лв.Голям циция излезе тоя моя шеф,а в същото време миналия месец си купи Калибра за поне 3-4 бона...Вие попадали ли сте на такива некоректни работодатели?Има ли в сектора заплата над 850 лв?

Тема Re: Търся проектант конструкторнови [re: uнж.Бaнuчapoв]  
Автор Boждa (на племе телета)
Публикувано09.05.11 00:49

Каква специалност си колега? 350лв ми се струват смешна история...или се бъзикаш нещо?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.