Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:54 04.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Анкетанови  
Автор Boждa (на племе телета)
Публикувано06.11.10 23:24

Да се затвори ли клуб "Инженери" за нерегистрирани потребители?
Да
Не
Не ме интересува

Дайте да видим какви са настроенията.

Тема Re: Анкетанови [re: Boждa]  
АвторПoнчo (Нерегистриран)
Публикувано05.11.10 15:16

Вожде,
Повече от 10 години следя 3-4 форума. Най-популярния от тях (и определено с участието на хора с интелект доста над средния) се разтури поради взаимна непоносимост и интриги. Всички там бяха регистрирани.
С уважение - Ваш Пончо.

Тема Напълнонови [re: Пoнчo]  
Публикувано05.11.10 16:26

съм съгласен с теб(говоря на "ти" защото тук сме анонимни, не от неуважение). Независимо какъв е форумът и какви са участниците идва момент, в който нещата се разтурват. И тук пишеха много хора...после машинните инженери се обидиха, че се пускат теми само за строителство и се "изнесоха".
Сам виждаш какви мнения са се наредили след твоето. Мислиш ли, че нормален човек би тръгнал, всяка седмица да пуска по един-два обидни коментара, знаейки, че прелива от пусто в празно, ако не се намери някой да му отговори? Оставете го да си пише...ако е нормален-ще му омръзне, ако не е...е, хубаво тук дори и с дедо Оро се справиха.

Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано06.11.10 18:58

Не виждам смисъл да се затваря.Това не е масонска ложа,само за просветени.
Идват еднократно колеги с някакъв въпрос и в общи линии получават отговор ,макар и не винаги точен.Вярно процедурата по регистрация е кратка,но после трябва да помниш име и парола,за да се регнеш.
Смисъла от затваряне на един клуб за нерегнати е да се ограничи спама.А тук не виждам такъв.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема Re: Анкетанови [re: Xoлдън]  
Автор ylkom (уча цял живот !)
Публикувано06.11.10 23:24

Акаунта и паролата може да ги помни браузера. А, за спама - виж дълбокомислената тема: "Вожи..."

Тема Re: Анкета [re: Boждa]  
Автор ГълъбицaМодератор (наперена)
Публикувано10.11.10 10:40

Ще оставя темата до края на седмицата, макар че предполагам какъв ще е резултата от нея. Всички знаем , че неуравновесени (де не кажа това което ми е на устата ) екземпляри , които освен да се изсерат никога няма да направят нещо смислено ще се намерят винаги, но по други неразбираеми причини се оказват прекалено свободолюбиви , че да бъдат ограничеи в рамките на регистрационна форма

Автор Sargonlll ()
Публикувано11.11.10 20:32

Има модератор. Работата му е да трие, ако има кофти изпълнения. Иначе само излишно се обременяват хората да се регистрират. Някой може да иска да пита или отговори, но цялата галимация по регистрирането да го разкандърдиса.

Авторнeperиcтpиpaн (Нерегистриран)
Публикувано12.11.10 06:32

Сам си направи извод: Да-13, Не-7, Дреме ми- 5. Т.е. почти 50:50. А ако приемем, че тези 25 човека са всички, които пишат тук, представи си какво ще остане от този клуб, при въвеждането на задължителна регистрация! ще стане това, което в момента е в другия клуб- по един пост на 2 месеца!
За протокола: аз лично гласувах "Дреме ми"

Тема Re: Анкетанови [re: нeperиcтpиpaн]  
Публикувано12.11.10 18:27

аз лично също гласувах така...
п.п.
редакция: 13 на 7, определено не е 50:50, освен ако не слагаш хората отговорили с "не ме интересува" към тези с "не".

Редактирано от Boждa на 12.11.10 18:30.

Тема Re: Анкетанови [re: Гълъбицa]  
Публикувано12.11.10 18:38

"Гълъбице", моля те не приемай анкетата като моя инициатива за налагане на регистрация. Не случайно написах "да видим какви са настроенията". Аз лично нямам много против да си пише който иска, стига да не пречи на другите. С идиотите обаче ми е много трудно да се държа на ниво и в рамките на добрия тон. А колегите тук не са длъжни наистина да четат нито моите, нито на отсрещната страна тестостеронни излияния.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.