Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:49 06.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема пукнатининови  
Автор medel76 (непознат )
Публикувано09.02.10 14:56

Здравейте, искам да Ви моля за мнение тези които са по компетентни от мен.На пролет смятам да правя ремонт на покрива но има някакви пукнатини които започват от стената и слизат надолу.Според Вас от какво ще са и застрашават ли ми ремонта на покрива или тях първо трябва да оправя и после покрива?В едната стая има много големи пукнатини ,а в коридора по малки.Това е стара къща с каратаван дето му викат и той се рони.Ето вижте снимките:.
Моля за съвет!
Незная дали успях да я кача,не ми се е налагало да качвам снимки

Редактирано от Гълъбицa на 15.02.10 10:13.

Тема Re: пукнатининови [re: medel76]  
Автор ylkom (уча цял живот !)
Публикувано09.02.10 17:56

Не се отваря линка. Ако искаш мнение - пусни ми ги на:
petrovi465@mail.bg

Автор RozeRed ()
Публикувано09.02.10 20:43

Ето сега вече се отваря.

Тема Re: пукнатининови [re: RozeRed]  
Публикувано09.02.10 22:01

Коси пукнатини, сериозни - лоша работа, май! Дайте по-далечен план и снимки, ама екстериорни

Тема Re: пукнатининови [re: ylkom]  
Публикувано10.02.10 08:32

Kак го направихте това със снимките?Нямам други снимки за съжаление

.Дайте съвет как да ги оправим,че на пролет и ремонт на покрива ни чака и той иска ремонт

Публикувано10.02.10 10:07

Дай повече инфо! Ако това е първи етаж - може да е пропадане на земната основа. Кажи : има ли колони, греди, плочи? По принцип - първо си стабилизирай конструкцията, след това ремонтирай! В кой регион на България си?

Авторned (Нерегистриран)
Публикувано10.02.10 10:18

Това трябва да се види на място. Пиши къде се намираш и наеми някой стоителен инженер от твоя район да огледа и да каже какво е положението.
Така "кажи как да го оправя" е все едно да се обадиш на автомонтьора и да му кажеш "нещо ми трака под капака, кажи как да го оправя". Като гледам най-вероятно ще се наложи да се поукрепи къщата преди всичко останало, за да не вземе на пролет новия покрив да ти падне на главата.

Автор Boждa (born of hope)
Публикувано10.02.10 10:26

Пукнатината на пръв поглед изглежда много зле, но може и да не е. Според мен ще се наложи укрепване на цялата къща, но наистина прекалено много са неизвестни...

Авторбeбo (Нерегистриран)
Публикувано10.02.10 12:14

Пич допитай се до някой ВиК инженер. Те отбират от всичко!

Публикувано10.02.10 14:06

Kъщата е гредоред и пукнатините на на 2 етаж.Няма колони.Къщата е стара .Става въпрос за района на Пловдив

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.