|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
пукнатини
|
|
Автор |
medel76 (непознат
) |
Публикувано | 09.02.10 14:56 |
|
Здравейте, искам да Ви моля за мнение тези които са по компетентни от мен.На пролет смятам да правя ремонт на покрива но има някакви пукнатини които започват от стената и слизат надолу.Според Вас от какво ще са и застрашават ли ми ремонта на покрива или тях първо трябва да оправя и после покрива?В едната стая има много големи пукнатини ,а в коридора по малки.Това е стара къща с каратаван дето му викат и той се рони.Ето вижте снимките:.
Моля за съвет!
Незная дали успях да я кача,не ми се е налагало да качвам снимки
Редактирано от Гълъбицa на 15.02.10 10:13.
| |
Тема
|
Re: пукнатини
[re: medel76]
|
|
Автор |
ylkom (уча цял живот !) |
Публикувано | 09.02.10 17:56 |
|
Не се отваря линка. Ако искаш мнение - пусни ми ги на:
petrovi465@mail.bg
| |
|
Ето сега вече се отваря.
| |
Тема
|
[re: RozeRed]
|
|
Автор |
Публикувано | 09.02.10 22:01 |
|
Коси пукнатини, сериозни - лоша работа, май! Дайте по-далечен план и снимки, ама екстериорни
| |
Тема
|
[re: ylkom]
|
|
Автор |
medel76 (непознат
) |
Публикувано | 10.02.10 08:32 |
|
Kак го направихте това със снимките?Нямам други снимки за съжаление.Дайте съвет как да ги оправим,че на пролет и ремонт на покрива ни чака и той иска ремонт
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 10.02.10 10:07 |
|
Дай повече инфо! Ако това е първи етаж - може да е пропадане на земната основа. Кажи : има ли колони, греди, плочи? По принцип - първо си стабилизирай конструкцията, след това ремонтирай! В кой регион на България си?
| |
Тема
|
|
|
Автор | ned (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.10 10:18 |
|
Това трябва да се види на място. Пиши къде се намираш и наеми някой стоителен инженер от твоя район да огледа и да каже какво е положението.
Така "кажи как да го оправя" е все едно да се обадиш на автомонтьора и да му кажеш "нещо ми трака под капака, кажи как да го оправя". Като гледам най-вероятно ще се наложи да се поукрепи къщата преди всичко останало, за да не вземе на пролет новия покрив да ти падне на главата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Boждa (born of hope) |
Публикувано | 10.02.10 10:26 |
|
Пукнатината на пръв поглед изглежда много зле, но може и да не е. Според мен ще се наложи укрепване на цялата къща, но наистина прекалено много са неизвестни...
| |
Тема
|
|
|
Автор | бeбo (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.10 12:14 |
|
Пич допитай се до някой ВиК инженер. Те отбират от всичко!
| |
|
Kъщата е гредоред и пукнатините на на 2 етаж.Няма колони.Къщата е стара .Става въпрос за района на Пловдив
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|