Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:50 15.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Тема Строителен надзор в Пловдив ?нови  
Автор ПETтeXXXXXa (дразнител)
Публикувано03.10.09 11:08

Сега,малко съм ненаясно с терминологията "строителен надзор" "инвеститорски контрол" Знам че ако строежът е не знам си каква категория можело и без това.За еднофамилна къща можело и без това,а строителен техник да събирал сертификати за материалите ли,нещо да подписвал ли...честно казано не знам.
Аз обаче не искам да икономисвам от контрола върху качеството на строеж.
Посъветвайте ме,искам да сключа договор за квалитетен контрол върху процеса на строителството,и да съм сигурен че тези хора ще мерят,ще надзирават,тоест ще защитават интереса ми. Посъветвайте ме,от Пловдив съм.

Тема Re: Строителен надзор в Пловдив ?нови [re: ПETтeXXXXXa]  
Автор wiz (змей)
Публикувано03.10.09 15:34

според мен ако правиш за себе си най добре сам да проверяваш дали се изпълнява плана

сигурно може да намериш кои да обясни какво да следиш - дали е правилно поставена арматура, дали бетона се рони и др. такива

разбира се това не пречи да избереш утвърдена фирма за строителен надзор която също да следи и да прави документи

No pain, no gain

Редактирано от wiz на 03.10.09 15:36.

Тема Re: Строителен надзор в Пловдив ? [re: ПETтeXXXXXa]  
Автор! (Нерегистриран)
Публикувано04.10.09 14:30

Машпроект.
Ул. Булаир 26.
Тел.: не знам.

Тема Re: Строителен надзор в Пловдив ?нови [re: !]  
Автор ПETтeXXXXXa (дразнител)
Публикувано04.10.09 15:56

Благодаря !

Ще отскоча тези дни.

Поздрави !

Тема Re: .... надзорнови [re: ПETтeXXXXXa]  
АвторMинaвaщ (Нерегистриран)
Публикувано13.10.09 15:47

В отговор на:

... Посъветвайте ме...

Просто РАЗГОВАРЯЙ с Проектантите ! ДОГОВОРИ с Тях , просто добър Авторски Контрол ! Ако не ти харесват смени Проектантите !
"строителен надзор" за мен се е изродил в чисто административни функции с цел финансови приходи. "инвеститорски контрол" е добро понятие, но твърде широко ....
Просто ГОВОРИ с Проектантите !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.