|
Тема
|
Строителен надзор в Пловдив ?
|
|
Автор |
ПETтeXXXXXa (дразнител) |
Публикувано | 03.10.09 11:08 |
|
Сега,малко съм ненаясно с терминологията "строителен надзор" "инвеститорски контрол" Знам че ако строежът е не знам си каква категория можело и без това.За еднофамилна къща можело и без това,а строителен техник да събирал сертификати за материалите ли,нещо да подписвал ли...честно казано не знам.
Аз обаче не искам да икономисвам от контрола върху качеството на строеж.
Посъветвайте ме,искам да сключа договор за квалитетен контрол върху процеса на строителството,и да съм сигурен че тези хора ще мерят,ще надзирават,тоест ще защитават интереса ми. Посъветвайте ме,от Пловдив съм.
| |
Тема
|
Re: Строителен надзор в Пловдив ?
[re: ПETтeXXXXXa]
|
|
Автор |
wiz (змей) |
Публикувано | 03.10.09 15:34 |
|
според мен ако правиш за себе си най добре сам да проверяваш дали се изпълнява плана
сигурно може да намериш кои да обясни какво да следиш - дали е правилно поставена арматура, дали бетона се рони и др. такива
разбира се това не пречи да избереш утвърдена фирма за строителен надзор която също да следи и да прави документи
No pain, no gainРедактирано от wiz на 03.10.09 15:36.
| |
Тема
|
|
|
Автор | ! (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.10.09 14:30 |
|
Машпроект.
Ул. Булаир 26.
Тел.: не знам.
| |
Тема
|
[re: !]
|
|
Автор |
ПETтeXXXXXa (дразнител) |
Публикувано | 04.10.09 15:56 |
|
Благодаря !
Ще отскоча тези дни.
Поздрави !
| |
Тема
|
Re: .... надзор
|
|
Автор | Mинaвaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.09 15:47 |
|
В отговор на:
... Посъветвайте ме...
Просто РАЗГОВАРЯЙ с Проектантите ! ДОГОВОРИ с Тях , просто добър Авторски Контрол ! Ако не ти харесват смени Проектантите !
"строителен надзор" за мен се е изродил в чисто административни функции с цел финансови приходи. "инвеститорски контрол" е добро понятие, но твърде широко ....
Просто ГОВОРИ с Проектантите !
| |
|
|
|
|