|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Клуб Строителство   |  |  | Автор | Kossoman (железар) |  | Публикувано | 03.05.07 07:31 |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

Строителен инженер съм.
 Гласувах с "не", но след прочитане на темата, не ме е срам да кажа, че по-добре е "да". Щом инженерите от другите специалности са съгласни и си имат други форуми, тогава по-добре е да се преименува. Така или иначе 80-90% от темите са строителни.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Клуб Строителство  [re: Kossoman] |  |  | Автор | Boждa (на племе телета) |  | Публикувано | 03.05.07 10:17 |  |  | 

Гласувах с "НЕ". Клубът е "Инженери" не случайно. Аз смятам, че има какво да науча от колегите......друг е въпросът колко от нас се интересуват от наука.
 Клуб "Строителство" ми звучи малко "комерсиално". Представям си как ще почне едно питане за изолации, дограми, инсталации, кой майстор лепи плочки по-хубаво.....
 Няма лошо да се направи клуб "Строителство", но не и да се преименува този.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Клуб Строителство  [re: Boждa] |  |  | Автор | Kossoman (железар) |  | Публикувано | 03.05.07 10:29 |  |  | 

Вожде, ти си инженер, предполагам? И аз съм инженер, но нямаме обща тема за обсъждане с тебе в клуб Инженери. Като не сте съгласни да бъде Строителство, сложете поне едно Строителни пред инженери. За яснота.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Клуб Строителство  [re: Kossoman] |  |  | Автор | 3opниk (неспасяем) |  | Публикувано | 03.05.07 12:58 |  |  | 

Да. Като че ли това ще е най-добро:

Клуб "Строителни инженери"

заради различното естество на работата от ... машинните инженери, например
 -конструктор машинж - има "право" и на опитен образец, а строителен инж - няма как? да опитва ... ей тоя мост, я да го построим да "видим" дали ще стане?
 - конструктор машинж технологична екипировка - променя "началото-идеята" - докато стане!! инструментът--- - при строит - невъзможно
 и др. особености.
 А иначе, предполагам, пак моем да обменяме опит!, нали?- все пак, братята строители ползват ... машини, пък ние ... разни "фундаменти" и пр.
 ..............................................

Животът е стар, тъп виц, а Човекът е смешната му част!

|  |  |  
             |  |  | 

Абе дюлгерчета я пуснете някой виц за архитекти, че нещо е скучна темицата

|  |  |  
             |  |  | 

Преименувайте клуба. Ако, се опасявате от теми в стил "Направи си сам" - има модератор за тази работа.

|  |  |  
             |  |  | 

мнем!
 Гласувах против.
 Остава да се разделим и на инженери и инженерки:)

|  |  |  
             |  |  | 

Това за Направи си сам ми го взе от устата  Може би заради темата с фаянсовите плочки.
 Относно името на клуба - на мен инженери си ми харесва.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |