|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб Строителство
|
|
Автор |
Kossoman (железар) |
Публикувано | 03.05.07 07:31 |
|
| |
|
| |
|
Строителен инженер съм.
Гласувах с "не", но след прочитане на темата, не ме е срам да кажа, че по-добре е "да". Щом инженерите от другите специалности са съгласни и си имат други форуми, тогава по-добре е да се преименува. Така или иначе 80-90% от темите са строителни.
| |
Тема
|
Re: Клуб Строителство
[re: Kossoman]
|
|
Автор |
Boждa (на племе телета) |
Публикувано | 03.05.07 10:17 |
|
Гласувах с "НЕ". Клубът е "Инженери" не случайно. Аз смятам, че има какво да науча от колегите......друг е въпросът колко от нас се интересуват от наука.
Клуб "Строителство" ми звучи малко "комерсиално". Представям си как ще почне едно питане за изолации, дограми, инсталации, кой майстор лепи плочки по-хубаво.....
Няма лошо да се направи клуб "Строителство", но не и да се преименува този.
| |
Тема
|
[re: Boждa]
|
|
Автор |
Kossoman (железар) |
Публикувано | 03.05.07 10:29 |
|
Вожде, ти си инженер, предполагам? И аз съм инженер, но нямаме обща тема за обсъждане с тебе в клуб Инженери. Като не сте съгласни да бъде Строителство, сложете поне едно Строителни пред инженери. За яснота.
| |
Тема
|
[re: Kossoman]
|
|
Автор |
3opниk (неспасяем) |
Публикувано | 03.05.07 12:58 |
|
Да. Като че ли това ще е най-добро:
Клуб "Строителни инженери"
заради различното естество на работата от ... машинните инженери, например
-конструктор машинж - има "право" и на опитен образец, а строителен инж - няма как? да опитва ... ей тоя мост, я да го построим да "видим" дали ще стане?
- конструктор машинж технологична екипировка - променя "началото-идеята" - докато стане!! инструментът--- - при строит - невъзможно
и др. особености.
А иначе, предполагам, пак моем да обменяме опит!, нали?- все пак, братята строители ползват ... машини, пък ние ... разни "фундаменти" и пр.
..............................................
Животът е стар, тъп виц, а Човекът е смешната му част!
| |
|
Абе дюлгерчета я пуснете някой виц за архитекти, че нещо е скучна темицата
| |
|
Преименувайте клуба. Ако, се опасявате от теми в стил "Направи си сам" - има модератор за тази работа.
| |
|
мнем!
Гласувах против.
Остава да се разделим и на инженери и инженерки:)
| |
|
Това за Направи си сам ми го взе от устата Може би заради темата с фаянсовите плочки.
Относно името на клуба - на мен инженери си ми харесва.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|