Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:19 17.07.25 
Професионални
   >> Инженери
*Кратък преглед

Тема нано тръбинови  
Авторбaт нaнo (Нерегистриран)
Публикувано27.02.06 20:52

Уважаеми инженери, гледах по "Дискавъри" филмче за пирамида с ефирта конструкция в тотийския залив. Идеята е за мегаконструкция с градивен материал от нано тръби ( грофитна структура омрежваща стомана) доколкото разбрах. В "гугъла" излезе нещо за бай Нано, чичо Нано и други непознати господа. Някои знае ли къде пише нещо за тия ми ти тръби. Много интересни неща ми се видяха.

Тема Re: нано тръбинови [re: бaт нaнo]  
Автор hladnika (Brujo)
Публикувано28.02.06 15:14

нано тръби, нано жици, нано пирамида, о наниране...

Бъгавият Дир....

Тема Re: нано тръбинови [re: hladnika]  
Авторбaт нaли (Нерегистриран)
Публикувано02.03.06 21:07

Кажи бе бате, за другите нановци о нано нано го го знаем детайлно.

Тема Re: нано тръби [re: бaт нaнo]  
Автордeдe ти (Нерегистриран)
Публикувано03.03.06 16:35

Нещо си се объркал.Засега най дългите тръби са по няколко сантиметра .Вероятно в филма е идело реч за нещо друго-напр. графитени влакна!

Тема Re: нано тръбинови [re: дeдe ти]  
Авторбaт нaнo (Нерегистриран)
Публикувано04.03.06 07:27

Там се говореше че са материал на бъдещето ( не казаха за в момента ), показваха с виртуално изображение мрежеста структура, която в съчетание с разни материали в случая стомана и т. н. Два пъти съм го гледал това филмче и все се случва да не чуя добре обяснението поради повишен шумов фон така да се каже, тъщата жена ми и двете и лели си приказват, хавела ме дърпа за пуловера и пита нещо...... Къде може да се прочете нещо за тези нано хави.

Тема Re: нано тръбинови [re: бaт нaнo]  
Авторб.н. (Нерегистриран)
Публикувано04.03.06 08:01

намерих

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.