|
|
|
Тема
|
инверторен климатик
|
|
| Автор |
P1O () |
| Публикувано | 15.09.04 17:24 |
|
|
Може ли някой инженер по тези техники да изкаже професионално становище, относно работата на тези машини при променливо напрежение от 170~220V. всички "специалисти" във фирмите за климатизация твърдят, че се повреждат от тези промени и по-добре да си взема обикновен спилт, но пък чета, че има климатици, които работят при 160-220V по характеристики. е, кое е вярното? 
| |
|
Тема
|
Re: инверторен климатик
[re: P1O]
|
|
| Автор | energetik (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.09.04 21:51 |
|
|
такива огромни скокове в ел мрежата няма освен в село но там не ти трябва климатик само вътрешно греене а сега е гроздобера.Ха наздраве за новия климатик 
| |
|
Тема
|
Re: инверторен климатик
[re: energetik]
|
|
| Автор | P1O (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.09.04 22:44 |
|
|
Това дали има, или няма такива скокове не съм го поставял като тема, но щом искаш - заповядай, в кв.Витоша /баровския/, където като се пуснат всичките околни селяни подовото отопление и при мен крушките светват в жълто. в студените дни радиаторите ми не могат да загреят и до 45градуса, а иначе поддържат 70->. но както казах, това не е темата от която се интересувах, ама винаги има някой всезнайко, който като не разриба трябва нещо да напише, иначе няма да му се обърне внимание.   
| |
|
|
|
|